ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ 37
 
 

21.03.2023

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Αναχώρησε η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκέντρωσε το ΕΕΘ

Αναχώρησε Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκένωτρωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για τους λαούς Τουρκίας και Συρίας που γνώρισαν το πιο άσχημο πρόσωπο του εγκέλαδου.
Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα τα είδη που συγκεντρώθηκαν να φτάνουν τους 22 τόνους.

15.01.2023

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Ετήσιο Δείπνο ΕΕΘ και συγκίνηση για τα 17 χρόνια προεδρίας του Μιχάλη Ζορπίδη

Μέσα σε έντονα εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, όπως εδώ και 17 χρόνια, το δεύτερο Σάββατο κάθε νέου έτους, το ετήσιο δείπνο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Nikopolis.

23.12.2022

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Ευχές και παραδοσιακά Κάλαντα άκουσε ο πρόεδρος του ΕΕΘ κ. Μιχάλης Ζορπίδης

Γέμισε ευχές και παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου 2022, ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Ζορπίδης υποδέχθηκε στο γραφείο του τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Λαγκαδά και το Σύλλογο Μανδριτσιωτών Θρακιωτών Θέρμης που χόρεψαν, έψαλαν κάλαντα, έπαιξαν εορταστικές μελωδίες και αντάλλαξαν ευχές.

30.09.2022

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Με παρέμβαση ΕΕΘ παράταση στην παραχώρηση ατελώς πρόσθετου κοινόχρηστου χώρου πέραν του αναλογούντος στα καταστήματα εστίασης

Με τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου «Σύσταση και οργάνωση νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ - ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» (Ε.Τ.Α.Α.Ε.), ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και λοιπές διατάξεις» και μετά από έγκαιρη παρέμβαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, παρατείνεται έως 15.01.2023 η προθεσμία, μέχρι την οποία επιτρέπεται η παραχώρηση ατελώς από τους δήμους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πρόσθετου κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, πέραν του αναλογούντος και προβλεπόμενου στην άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου.

13.05.2022

Δελτία τύπου ΕΕΘ

ΕΕΘ και ΕΕΠΑΒΕ διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το 1o Συνέδριο Αισθητικής και Κοσμητολογίας

To 1o Συνέδριο Αισθητικής και Κοσμητολογίας συνδιοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η Ένωση Επαγγελματιών Αισθητικών Βορείου Ελλάδος, στο Hotel Nikopolis Thessaloniki.

24.03.2022

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Δεύτερη συνάντηση ΕΕΘ και ΣΕΜΒΕ με Διοικητικά στελέχη της ΟΛΘ Α.Ε.

Συνεχίστηκαν οι επαφές ώστε να βρεθεί λύση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μεταφορείς στο λιμάνι Θεσσαλονίκης.

23.03.2022

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Συνάντηση γνωριμίας με το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμαριάς «Ο Ερμής»

Την έμπρακτη στήριξη του προς τους Εμπορικούς Συλλόγους επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι της διοίκησης του οποίου πραγματοποίησαν συνάντηση γνωριμίας  με μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμαριάς «Ο Ερμής».

23.03.2022

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Κοντά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου και στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης  ενίσχυσε με την παραχώρηση ηλεκτρονικών υπολογιστών για την διευκόλυνση των λειτουργικών τους αναγκών το Α.Τ. Λευκού Πύργου και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο.

04.03.2022

Δελτία τύπου ΕΕΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ Η ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει τους συναδέλφους εμπόρους ότι η Καθαρά Δευτέρα είναι υποχρεωτική αργία για τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης. ​Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα εμπορικά καταστήματα του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, το οποίο αποτελείται από τους εξής Δήμους: 1) Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης 2) Δήμος Θεσσαλονίκης 3) Δήμος Καλαμαριάς 4) Δήμος Κορδελιού Ευόσμου 5) Δήμος Νεάπολης Συκεών 6) Δήμος Παύλου Μελά 7) Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη (εκτός των Δημοτικών Ενοτήτων Ασβεστοχωρίου, Εξοχής Φιλύρου και Χορτιάτη) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ​Με την παράκληση να δημοσιευτεί ή να μεταδοθεί 04/03/2022

19.02.2022

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Το ΕΕΘ τίμησε το σύνολο των εργαζομένων στο χώρο της υγείας για τις υπηρεσίες που προσέφεραν κατά της πανδημίας

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η τελετή βραβεύσεων του συνόλου των εργαζομένων στον χώρο της υγείας για τις υπηρεσίες που προσέφεραν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, που πραγματοποίησε στο Ολυμπιακό Μουσείο, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Απρίλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
       

NEWSLETTER