ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ 35
 
 

19.10.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Παρέμβαση ΕΕΘ για επίλυση του προβλήματος ηλεκτροδότησης εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων που αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις εστίασης

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με εντολή του προέδρου κ. Μιχάλη Ζορπίδη και μέσω της επιτροπής Αγοράς, πραγματοποιεί παρέμβαση ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα ηλεκτροδότησης εξωτερικών χώρων που αντιμετωπίζουν επαγγελματίες εστίασης, με έδρα την πλατεία Αριστοτέλους.

30.09.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Τηλεδιάσκεψη με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών Φώτη Κουρμούση, διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με θέμα «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες».

16.09.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Συμμετοχή του ΕΕΘ στο πρόγραμμα SCOPE - «Διαμοιραζόμενες Υπηρεσίες για τη Διασύνδεση των Λειτουργειών Αποστολής και Μεταφοράς Εμπορευμάτων»

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης συμμετέχει στο πρόγραμμα του Interreg Balkan-Mediterranean με τίτλο: SCOPE - «Διαμοιραζόμενες Υπηρεσίες για τη Διασύνδεση των Λειτουργειών Αποστολής και Μεταφοράς Εμπορευμάτων» και το στηρίζει με την προβολή του στο περίπτερο 8, στο πλαίσιο της 85η ΔΕΘ.

14.09.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Βράβευση του Μιχάλη Ζορπίδη στην επιτυχημένη εκδήλωση του ΕΕΘ στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ - Η επόμενη ημέρα για την οικονομία και τη Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, στο συνεδριακό κέντρο Νικόλαος Γερμανός, με τίτλο «Η Οικονομία μετά την πανδημία. Το Πρόγραμμα Ελλάδα 2.0, τα μεγάλα έργα και η ψηφιακή Θεσσαλονίκη».
Κατά την διάρκεια της, ο πρόεδρος του ΕΕΘ κ. Μιχάλης Ζορπίδης βραβεύθηκε για την συνολική του προσφορά στον Επιμελητηριακό θεσμό, από τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργο Καββαθά.

12.09.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Όλοι τίμησαν το ΕΕΘ με τη παρουσία τους στην τελετή έναρξης του περιπτέρου 8

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης του περιπτέρου (8) του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ. Την όμορφη τελετή πραγματοποίησε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστής Χατζηδάκης.

08.09.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Γεύμα της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΕΘ σε δημοσιογράφους

Με αφορμή τη διοργάνωση της 85ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης και την δυναμική παρουσία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης σε αυτή, ο Πρόεδρος Μιχάλης Ζορπίδης και η Διοικητική Επιτροπή του, διοργάνωσε σε γνωστό εστιατόριο γεύμα σε δημοσιογράφους της πόλης.

02.09.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Στον πρωθυπουργό οι βασικοί άξονες προβλημάτων των μελών του ΕΕΘ

Τους τρείς βασικούς άξονες των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ανέλυσε στον πρωθυπουργό κατά την διάρκεια της σύσκεψης με τους παραγωγικούς φορείς στο Διοικητήριο, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΘ Κλεόβουλος Θεοτόκης ο οποίος εκπροσώπησε τον φορέα.

31.08.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

ΕΕΘ: Παράταση στην ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για επιδότηση συμμετοχής νέων επιχειρήσεων στην 85η ΔΕΘ

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στις 12:00 μ.μ. η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την επιδότηση συμμετοχής νέων επιχειρήσεων  στην 85ης ΔΕΘ που παρέχει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η οποία είχε αρχική καταληκτική ημερομηνία Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021.

10.08.2021

Δελτία τύπου ΕΕΘ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ

Σε έκτακτη συνεδρίαση δια περιφοράς, η Διοικητική Επιτροπή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, εξέδωσε ψήφισμα για τις ενέργειες που αποφασίστηκαν μετά την αδόκητη απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου που γέμισε θλίψη σύσσωμη την επιμελητηριακή κοινότητα της χώρας και όχι μόνο.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Οκτώβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       

NEWSLETTER