ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοινώσεις

26.04.2023

Ανακοινώσεις

Έρευνα για τον κλάδο Fashion & Design

Αγαπητοί συνεργάτες,

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου "CO-DEsign for Sustainability" με ακρωνύμιο CODES, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Creative Europe» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ), ως εταίρος υλοποίησης του έργου, προσκαλεί επαγγελματίες από τον κλάδο της μόδας και του σχεδίου (fashion and design) όπως συμμετάσχουν σε μία έρευνα για την ανάδειξη των αναγκών και των προκλήσεων του κλάδου.

 

Το έργο CODES και οι οργανισμοί του εταιρικού σχήματος στοχεύουν:

  • Στην ενίσχυση της διακρατικής δημιουργίας και κυκλοφορίας / ανταλλαγής ευρωπαϊκών έργων και καλλιτεχνών που είναι τόσο σημαντική για την τόνωση της δημιουργικότητας, την προώθηση των συνεργασιών, τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των πολιτιστικών και δημιουργικών φορέων.
  • Στην καινοτομία, μέσα από την ενίσχυση της ικανότητας των ευρωπαϊκών πολιτιστικών και δημιουργικών τομέων, για την εξέλιξη, την ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα και την ευημερία τους.

 

Με γνώμονα τους ανωτέρω στόχους, καθώς και τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας, το συνεργατικό εργαλείο CODES που σχεδιάζεται για τη διευκόλυνση αυτών των διαδικασιών, θα είναι μια πλατφόρμα που θα παρέχει και θα μοιράζεται, εργαλεία και υπηρεσίες που βασίζονται σε αναδυόμενες τεχνολογίες.

 

Σκοπός είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επαγγελματιών του κλάδου της μόδας και του σχεδίου (fashion and design) και η προώθηση καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων βασισμένα σε νέες μορφές συνεργατικής καλλιτεχνικής δημιουργίας, χάρη στις δυνατότητες των ψηφιακών τεχνολογιών.

 

Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα όπως μοιραστείτε το κείμενο της πρόσκλησης που ακολουθεί με τα μέλη του φορέα σας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο Fashion & Design.

 

Εάν σε ενδιαφέρει:

è να γνωρίσεις τις νέες τάσεις στον κλάδο της μόδας / σχεδίου

è να προσδώσεις προστιθέμενη αξία στη δημιουργική βιομηχανία της μόδας

è να πρωτοπορήσεις αξιοποιώντας νέα ψηφιακά ή τρισδιάστατα εργαλεία σχεδιασμού

è να αναπτύξεις εξωστρεφή προσανατολισμό

è να επενδύσεις σε συνέργειες για να επιτύχεις μία βιώσιμη ανάπτυξη,

τότε, αναμένουμε:

è την συμμετοχή σου στην έρευνα, και

è τη γνωριμία σου με την ομάδα έργου CODES!

Αυτή η έρευνα είναι ανώνυμη και εθελοντική και στοχεύει στην ανάδειξη των κρίσιμων αναγκών των επαγγελματιών του σχεδίου/μόδας σχετικά με την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητά τους σε σχέση με τις τεχνολογικές, οργανωτικές και επιχειρηματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 5 λεπτά.

Για όσους ενδιαφέρονται να λάβουν τα αποτελέσματα της έρευνας, με την ολοκλήρωση της συμπλήρωσης του παρόντος ερωτηματολογίου, μπορούν να μας κοινοποιήσουν το email τους, προκειμένου να ακολουθήσει η αποστολή της έκθεσης αποτελεσμάτων.

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο CODES μπορείτε να βρείτε:

            https://co-design4sustainability.eu

 

           https://www.facebook.com/CODES-CO-DEsign-for-Sustainability-111283401942819

 

           https://www.linkedin.com/in/codes-codes-b3a151273/

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  

NEWSLETTER