ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοινώσεις

21.12.2022

Ανακοινώσεις

Χριστουγεννιάτικο Brunch με κοινωνικό χαρακτήρα διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μια φορά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το οποίο διοργάνωσε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, με μεγάλη επιτυχία,  Χριστουγεννιάτικο Brunch φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Λέσχη Lions Θεσσαλονίκη (ΗΡΑΚΛΕΙΑ) και τον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Διαταραχές όρασης & πρόσθετες Αναπηρίες (ΣΥΖΩΗ).

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, με απόφαση του προέδρου κ. Μιχάλη Ζορπίδη και σύσσωμης της Διοίκησης του ΕΕΘ, διατέθηκαν για την στήριξη του Συλλόγου ΣΥΖΩΗ, τον οποίο εκπροσώπησε ο πρόεδρος του κ. Νίκος Καζαντζίδης.

Σε μια πολύ όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα, οι παρευρισκόμενοι με αίσθημα προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ενίσχυσαν με την παρουσία τους την κοινωνική αυτή δράση και αντάλλαξαν ευχές.
Κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του ο πρόεδρος του ΕΕΘ κ. Μιχάλης Ζορπίδης τόνισε «οι δράσεις κοινωνικής προσφοράς βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας για εμένα, αλλά και ολόκληρη τη διοίκηση του Επιμελητηρίου. Το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό brunch αποτελεί πλέον ετήσιο θεσμό. Το Επιμελητήριο μας είναι πάντα και παντού παρών, όποτε χρειαστεί η συνδρομή του».

Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης, ο εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Τεχνικών Μέσων κ. Κώστας Ιακώβου, η πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΕΕΘ, κα Μαρία Καρατενίζη, ο πρόεδρος της Λέσχης Lions Θεσσαλονίκης ΗΡΑΚΛΕΙΑ κ. Ίωνας Τακάσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου ΣΥΖΩΗ κ. Νίκος Καζαντζίδης,ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Γιουτίκας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης κ. Πέτρος Λεκάλης και η εκπρόσωπος του Δήμου Καλαμαριάς, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας κα Εύα Ντόντη – Μπανιώρα.

Την επιμέλεια διοργάνωσης του Χριστουγεννιάτικου, φιλανθρωπικού brunch είχε από πλευράς ΕΕΘ, η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και Εταιρικής Κοινωνική Ευθύνης.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη κοινωνική δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.


Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  

NEWSLETTER