ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

06.05.2022

Newsletter

Το ΕΕΘ στηρίζει το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής

Αξιότιμε/η Συνάδελφε/ισσα,
 
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!
 
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σταθερά βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» όσον αφορά θέματα προσφοράς προς τους πιο αδύναμους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες επιβίωσης και καθημερινότητας. Αποτελεί προτεραιότητα του προέδρου κ. Μιχάλη Ζορπίδη και της  διοίκησης η όσο δυνατόν μεγαλύτερη συμβολή σε δράσεις και εκδηλώσεις κοινωνικού περιεχομένου.
 
Στο πλαίσιο αυτό το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης από το 2012 είναι ενεργό μέλος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής, ενός φορέα που ιδρύθηκε για την κινητοποίηση επιχειρήσεων - μελών σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προκειμένου να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις στην υποστήριξη ατόμων, ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων, οργανώσεων και συναφών φορέων και να προσφέρει υλικά αγαθά ή και υπηρεσίες.
 
Έχοντας συνεισφέρει ενεργά στην επιτυχία του Δικτύου όλα αυτά τα χρόνια, όπου ξεκίνησε με την παροχή βοήθειας 10 ιδρυμάτων και σήμερα υποστηρίζει πάνω από 101 ιδρύματα, θεωρήσαμε σημαντικό σε συνεργασία με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής να δημιουργήσουμε ένα αυτοκόλλητο το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στους επαγγελματικούς σας χώρους καθώς θα αποδεικνύει την ευαισθησία σας και παράλληλα την συμμετοχή σας σε δράσεις υπέρ της κοινωνίας.
Θεωρήσαμε ότι αυτή η «δήλωση» δημιουργεί μια δυναμική προς τον επαγγελματικό σας χώρο με την λογική ότι οι καταναλωτές που έρχονται στον χώρο σας θα γνωρίζουν ότι η εταιρία σας είναι ενεργή σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη βοήθειας στην καθημερινότητά τους και αυτό δημιουργεί προστιθέμενη αξία για την εταιρία σας.
 
Σας επισυνάπτουμε καθώς και την επιστολή του Δικτύου προς εσάς, που αποδεικνύει όλα αυτά που σας αναφέρουμε παραπάνω και το τεράστιο έργο που έχει επιτελέσει.
 
Με την παρούσα επιστολή και γνωρίζοντας βεβαίως και τις ευαισθησίες σας που τόσο προσωπικά όσο και η εταιρία σας έχετε, θα ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή να στηρίξετε οικονομικά το Δίκτυο για το 2022 για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη μέσω των προγραμμάτων που επιτελεί. Εφόσον θελήσετε να ανταποκριθείτε θετικά παρακάτω αναγράφεται ο Τραπεζικός Λογαριασμός του Δικτύου στην Τράπεζα Πειραιώς :
ΙΒΑΝ: GR49 0172 2150 0052 1507 8003 116
(ετήσιο προαιρετικό ποσό 20,00 € και άνω )

Στο link που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε παρουσίαση για το Έργο, τις Αξίες, την Αποστολή και την Συνεισφορά του Δικτύου:
 https://www.docdroid.net/8gIthjI/diktyo-paroysiasi-2022-pdf.

 
 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΕΕΘ

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  

NEWSLETTER