ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ 5
 
 

09.12.2013

Δελτία τύπου ΕΕΘ

101 σχολεία και 5.569 μαθητές στη Θεσσαλονίκη με τη στήριξη του ΕΕΘ

Πολύ μεγάλη επιτυχία έχει και φέτος το πρόγραμμα προσέλκυσης μαθητικών εκδρομών στη Θεσσαλονίκη, που στηρίζει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκη, επιδοτώντας το κόστος της ξενάγησης.

07.11.2013

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη η συνάντηση για την ιδιωτική ασφάλιση το 2014

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2014 η δεύτερη συνάντηση με τίτλο «Ασφαλιστές και Διαμεσολαβητές – Διάλογος εφ’ όλης της ύλης», στην οποία ασφαλιστές, διαμεσολαβητές και ασφαλιστικές εταιρίες συζητούν για τα ζητήματα και τα μεγάλα προβλήματα του κλάδου, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται υπό πίεση λόγω της οικονομικής κρίσης.

05.11.2013

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Εκδήλωση για την Ιδιωτική Ασφάλιση

Εκδήλωση με θέμα «Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης» οργανώνουν την προσεχή Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013, στις 4:30 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Εγνατίας 156 στη Θεσσαλονίκη το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο (Ε.Π.Ι.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ.).

23.10.2013

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Δωρεάν ξεναγός στα σχολεία που επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη

Για δεύτερη χρονιά φέτος το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τον ΄΄ Μαθητικό Τουρισμό ΄΄ και καλύπτει τα έξοδα της ξενάγησης στα μνημεία της πόλης μας, με επίσημο ξεναγό.

16.10.2013

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Ημερίδα για την απασχόληση και την καταπολέμηση της ανεργίας

Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «ΔΡΑΣΗ στην ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στην ΑΝΕΡΓΙΑ» οργανώνει τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013, στις 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος) η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Θεσσαλονίκη, κοιτίδα επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας».

01.10.2013

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Σεμινάρια του ΕΦΕΤ από το ΕΕΘ

Σεμινάρια, που αφορούν την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων και απευθύνονται στους εργαζομένους όλων των επιχειρήσεων που τα παρασκευάζουν, τα διακινούν, τα μεταφέρουν και τα εμπορεύονται διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

30.09.2013

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Θέματα αστυνόμευσης και ευταξίας της πόλης

Θέματα που άπτονται των ζητημάτων της αστυνόμευσης και της ευταξίας της πόλης, έθεσε στον αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης στρατηγό κο. Τρύφωνα Κούκιο αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον πρόεδρο κο. Μιχάλη Ζορπίδη.

12.09.2013

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Επίσκεψη του Χρήστου Ζώη στα γραφεία του ΕΕΘ

Αντιπροσωπεία του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ», με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Ζώη, επισκέφθηκε σήμερα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

11.09.2013

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στα γραφεία του ΕΕΘ

Αντιπροσωπεία του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», με επικεφαλής τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο, επισκέφθηκε σήμερα το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

10.09.2013

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Διαμαρτυρία ΕΕΘ για τα έργα του μετρό

Επειδή τον τελευταίο καιρό έχουν πυκνώσει τα παράπονα των επαγγελματιών για τις επιπτώσεις των έργων του μετρό στην οικονομική δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη το Επαγγελματικό Επιμελητήριο έστειλε σήμερα νέα επιστολή στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, στον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων Στράτο Σιμόπουλο και στην ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ επισημαίνοντας το πρόβλημα.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
3

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
4
5
6
7
8

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00
9
10
11

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

NEWSLETTER