ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

11.05.2016

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Λαμπρό προετοιμάζεται να είναι το Φεστιβάλ Τουρισμού 2016 του ΕΕΘΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λαμπρό προετοιμάζεται να είναι
το Φεστιβάλ Τουρισμού 2016 του ΕΕΘ
Θέματα σχετικά με τη διοργάνωση αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις εξέτασε, στη χθεσινή της συνεδρίαση η Οργανωτική Επιτροπή του "Φεστιβάλ Τουρισμού 2016", που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, στην οποία εκπροσωπούνται εκτός από το ΔΣ του Επιμελητηρίου μας και της Αναπτυξιακής του εταιρίας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και άλλοι φορείς, παρουσίασαν προτάσεις για το συναυλιακό και ψυχαγωγικό παράλληλο πρόγραμμα του Φεστιβάλ, (το οποίο προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα λαμπρό) όπως και άλλα θέματα της διοργάνωσης (περίπτερα, συμμετοχές, διαμόρφωση χώρου, αδειοδοτήσεις κλπ).
Το "Φεστιβάλ Τουρισμού 2016" θα πραγματοποιηθεί στις 26-29 Μαΐου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο χώρο ανάμεσα στο Βασιλικό Θέατρο και το ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλάς".

Το ΕΕΘ έχει απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους φορείς αλλά και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας να δώσουν το δικό τους "παρών" στο Φεστιβάλ, προκειμένου να συμβάλουν στην επιτυχία της διοργάνωσης, κάτι που θα σημάνει και την ενίσχυση των προσπαθειών για την αναβάθμιση της Κεντρικής Μακεδονίας ως σημαντικού τουριστικού προορισμού.
"Στο Φεστιβάλ Τουρισμού θα παρουσιάσουμε τις προοπτικές που υπάρχουν στις θεματικές του Σχολικού Τουρισμού, του προσκυνηματικού- θρησκευτικού Τουρισμού, του Δρόμου του Κρασιού, το Ιαματικού- Θερμαλιστικού και άλλων που μπορούν να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο στην περιοχή μας", τόνισε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ και Β' Αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Κλεόβουλος Θεοτόκης και συμπλήρωσε: "η οργανωτική μας επιτροπή εργάζεται σκληρά για να παρουσιάσει μία όμορφη και ουσιώδη διοργάνωση για την πόλη. Τόσο η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ελένη Φύκα, όπως και αυτός του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Σπύρος Πέγκας, όσο και οι δικοί μας Επιμελητηριακοί Στάθης Παντελίδης και Λευτέρης Αλεξανδρίδη δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κάτι που αποδεικνύει ότι όταν οι φορείς θέλουν ασφαλώς και μπορούν να συνεργαστούν και να ξεπεράσουν τις μικρότητες. Άλλωστε μόνο μέσα από τις συνέργιες θα πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους".

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
3

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
4
5
6
7
8

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00
9
10
11

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.
21
22
23
24
25
26
27

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το CERN με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Συμμετοχή επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις προμήθειες και στους διαγωνισμούς του CERN»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 17:00 στην αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης
28
29
30
 

NEWSLETTER