ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδηλώσεις

10.03.2016

Εκδηλώσεις

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΡΕΣΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ FRESKON 2016 (21-23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016)Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης  συνεχίζοντας την προσπάθεια στήριξης των μελών του   αποφάσισε την επιδότηση της  συμμετοχής των επιχειρήσεων-μελών του στην  Διεθνή εμπορική έκθεση  φρούτων και λαχανικών 2016  FRESKON που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως 23 Απριλίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
             Οι επιχειρήσεις μέλη του Ε.Ε.Θ. που επιθυμούν να συμμετέχουν θα επιδοτηθούν με ποσοστό  30%  στην συμμετοχή τους  και ειδικότερα στον τύπο 1 χωρίς εξοπλισμό (ίχνος επί εδάφους). Η επιδότηση θα καταβληθεί απ’ απευθείας από το ΕΕΘ στην ΔΕΘ και θα περιλαμβάνει την καθαρή αξία τιμή (χωρίς φπα).
            Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο ΕΕΘ συνοδευομένη από την αντίστοιχη δήλωση  συμμετοχής  της  ΔΕΘ.
          Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις προκειμένου να συμμετέχουν   θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει την συνδρομή του έτους 2016 και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη Γραμματεία του Ε.Ε.Θ. συμπληρώνοντας την παρακάτω δήλωση συμμετοχής ( e-mail : [email protected] , fax 2310 257 283, τηλέφωνα , 2310 271 488).

Επειδή ο συνολικός αριθμός των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στην έκθεση είναι περιορισμένος θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης συμμετοχής. Καταληκτική ημερομηνία αποστολής 11/04/2016 και ώρα 14.00
 
Το Διεθνές εμπορικό γεγονός Φρέσκων Φρούτων & Λαχανικών, Freskon πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή φορά στις 21-23 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.  Στόχος της διοργανώτριας εταιρίας ΔΕΘ-HELEXPO είναι να αναδείξει τη Freskon ως το απόλυτο εμπορικό γεγονός για τον κλάδο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και Ανατολικής Μεσογείου. Για τη φετινή διοργάνωση, επιπρόσθετος στόχος των διοργανωτών είναι η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, η εξωστρέφεια της ελληνικής παραγωγής καθώς και η τόνωση του πρωτογενούς τομέα.. Επομένως, προκειμένου να ενισχυθεί ο διεθνής χαρακτήρας της έκθεσης, η ΔΕΘ -ΗΕLEXPO ακολουθεί ένα δυναμικό πρόγραμμα hosted buyers από 40 Χώρες αλλά και στοχευμένες ενέργειες προβολής σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αξίζει να αναφερθεί ότι πλήθος παράλληλων, και άλλων, εκδηλώσεων προβλέπεται να λάβουν χώρα, αποτελώντας για ακόμα μία φορά τον κεντρικό παράγοντα ανάδειξης του εκθεσιακού προϊόντος, με στόχο την προσέλκυση των επισκεπτών. Ειδική προσοχή δίνεται στους προσκεκλημένους ξένους εμπορικούς επισκέπτες από διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, οι οποίοι πραγματοποιούν σημαντικές επαφές με τους Έλληνες εκθέτες. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζουν στην εν λόγω έκθεση οι παράλληλες εκδηλώσεις. Για παράδειγμα, στην προηγούμενη διοργάνωση η ειδική ενότητα FreshCon Market καθώς και το Διεθνές Συνέδριο Κερασιού προσέλκυσαν εκατοντάδες παραβρισκόμενους κρατώντας αμέριστο το ενδιαφέρον τους. Παρόλο που η Freskon έχει στο ενεργητικό της μόλις μία διοργάνωση, συνιστά τον στρατηγικό σύνδεσμο ανάμεσα στην ελληνική παραγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών και στις διεθνείς αγορές, τους μεγάλους ξένους λιανέμπορους και τα υπερεθνικά δίκτυα διανομής.
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιανουάριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

NEWSLETTER