ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

10.03.2016

Δελτία τύπου ΕΕΘ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΕΘ ΜΙΧΑΛΗ ΖΟΡΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Θεσσαλονίκη,  10  Μαρτίου  2016
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗ ΖΟΡΠΙΔΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
 
Με αφορμή τις επιθέσεις που δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορπίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Προκαλούν αποστροφή αλλά και θυμηδία οι επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Ιβάν Σαββίδης, ένας από τους ελάχιστους επενδυτές που αποδεδειγμένα έφεραν χρήματα – μέσω επενδύσεων-  στην ελληνική πραγματική οικονομία.
Αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι εύκολα δημιουργείται ένταση ανάμεσα σε ανθρώπους που ασχολούνται με τις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες. Ωστόσο, η ένταση πρέπει να μένει στα ποδοσφαιρικά και διοικητικά θέματα και να μην μεταφέρεται με διχαστικό τρόπο και πολεμικό ύφος σε περιοχές ευαίσθητες του Λαού μας, που άπτονται της Ιστορίας και της φυσιογνωμία του.  
Είναι τραγικό λάθος για την Ελλάδα του 2016 να υπάρχουν στη δημόσια συζήτηση επιθέσεις –και μάλιστα χαμηλού επιπέδου- εναντίον ανθρώπων που εργάζονται σκληρά για να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας στην Πατρίδα μας, κάτι που αποτελεί το πρώτιστο πατριωτικό καθήκον όλων μας.
Τέλος, δεν μπορώ ως Πόντιος και ως άνθρωπος που ασχολούμαι με τα κοινά, να μην διαμαρτυρηθώ εντονότατα απέναντι σε εκείνες τις άθλιες αλλά ευτυχώς ελάχιστες φωνές που τολμούν να χαρακτηρίζουν ως «φιλοξενούμενους» τους Πόντιους στην Ελλάδα. Ντροπή τους».
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
3

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
4
5
6
7
8

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00
9
10
11

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.
21
22
23
24
25
26
27

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το CERN με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Συμμετοχή επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις προμήθειες και στους διαγωνισμούς του CERN»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 17:00 στην αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης
28
29
30
 

NEWSLETTER