ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

10.12.2015

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
 
 
Θεσσαλονίκη, 10 Δεκεμβρίου 2015
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου ανάβει
το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους
 
 
 
Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ, θα φωτιστεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Μιχάλης Ζορπίδης, καθώς τα φετινά Χριστούγεννα Δήμος και Επιμελητήριο συνεργάζονται για τη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στο κέντρο της πόλης.
Όπως είπε στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, στόχος του Επιμελητηρίου είναι η τόνωση της διάθεσης των Θεσσαλονικέων και των επισκεπτών που βρίσκονται αυτή την περίοδο στο κέντρο της πόλης και επομένως η ενίσχυση της αγοράς μέσω της αύξησης της κατανάλωσης. «Σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης η περίοδος των Χριστουγέννων είναι διαφορετική, πιο φωτεινή, πιο λαμπερή και θέλουμε η Θεσσαλονίκη μας να έχει εορταστικό χρώμα ώστε όλοι να νιώσουμε όσο γίνεται καλύτερα» σημείωσε ο πρόεδρος του ΕΕΘ, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι το ενδιαφέρον του Επιμελητηρίου εστιάζεται στη στήριξη των επαγγελματιών με όλους τους τρόπους αυτή τη δύσκολη για την αγορά περίοδο.
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Πέτρος Λεκάκης σημείωσε ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εορταστικών εκδηλώσεων των φετινών Χριστουγέννων διαβουλεύτηκε με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης και κατέληξε να συνεργαστεί με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο με στόχο να δώσει πνοή στην αγορά. «Θέλουμε οι πολίτες και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης να έχουν επιπλέον κίνητρο για να βρεθούν στο κέντρο» επεσήμανε ο κ. Λεκάκης, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους παραγωγικούς φορείς προς όφελος της οικονομίας της περιοχής.   
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
3

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
4
5
6
7
8

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00
9
10
11

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.
21
22
23
24
25
26
27

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το CERN με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Συμμετοχή επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις προμήθειες και στους διαγωνισμούς του CERN»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 17:00 στην αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης
28
29
30
 

NEWSLETTER