ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

29.09.2015

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Η ΔΕΘ – Helexpo βράβευσε το ΕΕΘ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
 
Θεσσαλονίκη, 29 Σεπτεμβρίου 2015
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Η ΔΕΘ – Helexpo
βράβευσε το ΕΕΘ
 
 
Για την έμπρακτη στήριξη στη διοργάνωση της 80ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, αλλά και στην κατασκευή αντιγράφων των «Μαγεμένων» βράβευσε η διοίκηση της ΔΕΘ – Helexpo το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. 
Ο πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo Αναστάσιος Τζήκας και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Κυριάκος Ποζρικίδης παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΘ το βράδυ της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου και απένειμαν το βραβείο και το δίπλωμα που το συνόδευε στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μιχάλη Ζορπίδη.
Όπως ανέφεραν τα δύο στελέχη της ΔΕΘ η βοήθεια του ΕΕΘ στην επιτυχία της φετινής Έκθεσης, αλλά και στη δημιουργία ακριβών αντιγράφων των Μαγεμένων από το μουσείο του Λούβρου ήταν αποφασιστικής σημασίας. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΕΘ υπογράμμισε την απόφαση του Επιμελητηρίου να στηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες που λειτουργούν αφενός υπέρ των επαγγελματιών μελών του και αφετέρου ενισχύουν την οικονομική δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη.
Σημειώνεται ότι στη φετινή, επετειακή 80η Διεθνή Έκθεση του Σεπτεμβρίου το ΕΕΘ στήριξε τη συμμετοχή 43 επιχειρήσεων μελών του, που κατέλαβαν συνολικά 2.200 τετρ. Μέτρα. Επίσης, το ΕΕΘ συνέβαλε οικονομικά στη συγκέντρωση των 150.000 ευρώ που στοίχισε η κατασκευή των πιστών αντιγράφων των Μαγεμένων, τα οποία μέχρι το τέλος του 2015 θα εκτίθενται στη ΔΕΘ και μετά θα τοποθετηθούν κάπου αλλού στη Θεσσαλονίκη, αποτελώντας πόλο έλξης για τους επισκέπτες.
 
Στιγμιότυπο από  τη βράβευση του Ε.Ε.Θ από τη  
ΔΕΘ – Helexpo


Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
3

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
4
5
6
7
8

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00
9
10
11

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.
21
22
23
24
25
26
27

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το CERN με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Συμμετοχή επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις προμήθειες και στους διαγωνισμούς του CERN»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 17:00 στην αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης
28
29
30
 

NEWSLETTER