ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

08.09.2015

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Ο Απ. Τζιτζικώστας εγκαινίασε το περίπτερο του ΕΕΘ στην 80η ΔΕΘ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
 
 
Θεσσαλονίκη, 07.09.15
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
Ο Απ. Τζιτζικώστας εγκαινίασε το
περίπτερο του ΕΕΘ στην 80η ΔΕΘ
 
 
 
Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εγκαινίασε το περίπτερο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στην 80η Διεθνή Έκθεση, το πρωί της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου.
Η συμμετοχή του ΕΕΘ στη φετινή ΔΕΘ αριθμεί 42 επιχειρήσεις και εκτείνεται σε 2.200 τετρ. μέτρα. Όπως είπε μιλώντας στα εγκαίνια του περιπτέρου ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης στόχος του Επιμελητηρίου είναι αφενός η υποστήριξη των μελών του που θέλησαν να συμμετάσχουν στη ΔΕΘ μέσω επιδότησης τμήματος της συμμετοχής τους και αφετέρου η στήριξη του θεσμού που είναι συνυφασμένος με τη Θεσσαλονίκη.
Από την πλευρά του ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στην παραγωγική και γόνιμη δουλειά της διοίκησης του ΕΕΘ για την ενίσχυση της αγοράς, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των επαγγελματιών. «Οι πρωτοβουλίες του ΕΕΘ είναι ακόμη πιο σημαντικές αν αναλογιστεί κανείς την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η ελληνική οικονομία, που τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και μεγάλες προκλήσεις» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, η Διοικητική Επιτροπή και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΘ, καθώς και μέλη του Επιμελητηρίου.
 
 
Λεζάντα: 
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΕΘ στην 80η ΔΕΘ, στις 6 Σεπτεμβρίου 2015
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Δεκέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5

DEgitalization for SMEs -Δεδομένα, λύσεις και τα βήματα προς τη γερμανική αγορά για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Το Workshop για την Ψηφιοποίηση που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, απευθύνεται σε ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και Start-Ups που ενδιαφέρονται να κάνουν την είσοδό τους ή να επεκτείνουν τις υφιστάμενες δραστηριότητες τους στη γερμανική αγορά
6
7

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου

Παρασκευή 7 Δεκμβρίου 2018
8

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Δήμου Θέρμης

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

NEWSLETTER