ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

08.09.2015

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Ο Απ. Τζιτζικώστας εγκαινίασε το περίπτερο του ΕΕΘ στην 80η ΔΕΘ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
 
 
Θεσσαλονίκη, 07.09.15
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
Ο Απ. Τζιτζικώστας εγκαινίασε το
περίπτερο του ΕΕΘ στην 80η ΔΕΘ
 
 
 
Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εγκαινίασε το περίπτερο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στην 80η Διεθνή Έκθεση, το πρωί της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου.
Η συμμετοχή του ΕΕΘ στη φετινή ΔΕΘ αριθμεί 42 επιχειρήσεις και εκτείνεται σε 2.200 τετρ. μέτρα. Όπως είπε μιλώντας στα εγκαίνια του περιπτέρου ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης στόχος του Επιμελητηρίου είναι αφενός η υποστήριξη των μελών του που θέλησαν να συμμετάσχουν στη ΔΕΘ μέσω επιδότησης τμήματος της συμμετοχής τους και αφετέρου η στήριξη του θεσμού που είναι συνυφασμένος με τη Θεσσαλονίκη.
Από την πλευρά του ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στην παραγωγική και γόνιμη δουλειά της διοίκησης του ΕΕΘ για την ενίσχυση της αγοράς, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των επαγγελματιών. «Οι πρωτοβουλίες του ΕΕΘ είναι ακόμη πιο σημαντικές αν αναλογιστεί κανείς την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η ελληνική οικονομία, που τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και μεγάλες προκλήσεις» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, η Διοικητική Επιτροπή και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΘ, καθώς και μέλη του Επιμελητηρίου.
 
 
Λεζάντα: 
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΕΘ στην 80η ΔΕΘ, στις 6 Σεπτεμβρίου 2015
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
3

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
4
5
6
7
8

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00
9
10
11

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.
21
22
23
24
25
26
27

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το CERN με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Συμμετοχή επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις προμήθειες και στους διαγωνισμούς του CERN»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 17:00 στην αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης
28
29
30
 

NEWSLETTER