ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

24.03.2023

Newsletter

Εκπαιδευτική ημερίδα «Επιχειρούμε Αλλάζοντας»

Τον τρόπο για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία με προσαρμογή στα νέα δεδομένα που προκύπτουν στο πέρασμα του χρόνου, έδειξε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στα μέλη του, με την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση-ημερίδα που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Κατάρτισης και Εκπαίδευσης με τίτλο, «Επιχειρούμε Αλλάζοντας».

Κατά τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΕΕΘ κ. Μιχάλης Ζορπίδης, αναφερόμενος στο θέμα της ημερίδας τόνισε, «ένας επιχειρηματίας για να μπορέσει να επιβιώσει και να αναπτύξει την επιχείρηση του πρέπει να αλλάζει». Ο πρόεδρος του ΕΕΘ πρόσθεσε την ανάγκη ύπαρξης ηγετικών ικανοτήτων, οράματος και στοχοθεσίας, από πλευράς επιχειρηματιών.

Η πρόεδρος της Επιτροπής κα Νικόλ Τελιορίδου από την πλευρά της και στο ίδιο μήκος κύματος επισήμανε, «σήμερα ζούμε σε ένα κόσμο συνεχούς αναστάτωσης όπου η τεχνολογία η παγκοσμιοποίηση και οι περιβαλλοντικές προκλήσεις αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε. Οι επιχειρηματίες που θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στις αλλαγές και να καινοτομήσουν θα μπορέσουν να ευδοκιμήσουν σε ένα τόσο δύσκολο τοπίο». Η κα Τελιορίδου υπογράμμισε πως το διακύβευμα είναι "η αλλάζουμε η βουλιάζουμε" χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες μικρομεσαίους επιχειρηματίες «πολύ σκληρούς για να πεθάνουν».

Την θεματική της ημερίδας «Επιχειρούμε Αλλάζοντας», ανέπτυξαν και ανέλυσαν οι δυο κεντρικοί ομιλητές – εκπαιδευτές, η Business Consultant & Executive Trainer κα Ρούλα Κωτούδη και ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων κ. Κλεόβουλος Αλεξιάδης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους πλήθος κόσμου, το οποίο παρέμεινε στη θέση του μέχρι την ολοκλήρωση της, γεγονός που καταδεικνύει το ενδιαφέρον του θέματος που επιλέχθηκε.
Η Επιτροπής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Μελών του ΕΕΘ αποτελείτε από:
Πρόεδρος:
Νικολέτα Τελιορίδου
Μέλη:
Αθανάσιος Κουλουτμπανης
Νικόλαος Πετρόπουλος
Ελευθέριος Αλεξανδρίδης
Άρης Τεμεκενίδης
Χαράλαμπος Τσαϊρέλης
Αικατερίνη Βάκια
 
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε χαλαρή συζήτηση με τους εκπαιδευτές στο χώρο του μπουφέ.
Το ΕΕΘ έχει δεσμευτεί πως τα θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των μελών του βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων του προέδρου και των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  

NEWSLETTER