ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

07.05.2015

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Δεκάδες επαγγελματίες και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης στην εκδήλωση του ΕΕΘ στο Ωραιόκαστρο

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
 
 
Θεσσαλονίκη, 7 Μαΐου  2015
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
Δεκάδες επαγγελματίες και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης
στην εκδήλωση του ΕΕΘ στο Ωραιόκαστρο
 
 
 
Δεκάδες επιχειρηματίες, αλλά και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης –τόσο της διοίκησης, όσο και της αντιπολίτευσης του δήμου- παρακολούθησαν το απόγευμα της Τετάρτης, στην αίθουσα «Παύλος Μελάς» του δήμου Ωραιοκάστρου την ενημερωτική εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου.
Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης σημείωσε ότι την περίοδο της κρίσης η ανάγκη στήριξης των επαγγελματιών και της τοπικής αγοράς είναι μεγαλύτερη από ποτέ και έθεσε τα στελέχη και τo μηχανισμό του Επιμελητηρίου στη διάθεση των τοπικών φορέων για συνδρομή στις ιδέες και στις πρωτοβουλίες τους. Όπως υπογράμμισε οι επαγγελματίες ως άνθρωποι της πράξης ενδιαφέρονται για αποτελέσματα και μάλιστα γρήγορα και κάλεσε τον Εμπορικό Σύλλογο να καταγράψει τα πρακτικά προβλήματα που δυσκολεύουν τη λειτουργία της αγοράς (έλλειψη πάρκινγκ κ.λπ.) και να πιέσει το δήμο να τα επιλύσει, κάτι για το οποίο η τοπική δημοτική αρχή έχει δεσμευθεί. 
Για το «νέο Επιμελητήριο» μίλησε στην εκδήλωση ο β΄ αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο οποίος υπογράμμισε ότι επισκεπτόμενοι το επιμελητήριο οι επαγγελματίες  μπορούν να λύσουν εύκολα πολλά πρακτικά θέματα στην καθημερινότητα τους, αλλά και να ενημερωθούν υπεύθυνα για θέματα φορολογικά, ασφαλιστικά και κοινοτικών προγραμμάτων.
Για τις τρεις αυτές ενότητες στην εκδήλωση του Ωραιοκάστρου μίλησαν οι συνεργάτες του ΕΕΘ Γιάννης Δόβελος (φορολογικά) και Γιάννης Σωπασής (ασφαλιστικά), ενώ ο διευθυντής της Αναπτυξιακής εταιρίας του ΕΕΘ Παύλος Καζαντζίδης αναφέρθηκε στις χρηματοδοτικές δυνατότητες των επαγγελματιών μέσω των κοινοτικών προγραμμάτων και του ΕΣΠΑ.
 
Λεζάντα:
Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στην αίθουσα «Παύλος Μελάς». Στο πάνελ (από αριστερά): Κλεόβουλος Θεοτόκης (β΄ αντιπρόεδρος ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης (πρόεδρος ΕΕΘ), Γιάννης Δόβελος (φοροτεχνικός).
 

 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
3

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
4
5
6
7
8

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00
9
10
11

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.
21
22
23
24
25
26
27

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το CERN με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Συμμετοχή επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις προμήθειες και στους διαγωνισμούς του CERN»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 17:00 στην αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης
28
29
30
 

NEWSLETTER