ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

19.02.2022

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Το ΕΕΘ τίμησε το σύνολο των εργαζομένων στο χώρο της υγείας για τις υπηρεσίες που προσέφεραν κατά της πανδημίας


Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η τελετή βραβεύσεων του συνόλου των εργαζομένων στον χώρο της υγείας για τις υπηρεσίες που προσέφεραν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, που πραγματοποίησε στο Ολυμπιακό Μουσείο, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Αυτή η ξεχωριστή εκδήλωση κατά την διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν 66 βραβεύσεις αποτέλεσε το μεγάλο ευχαριστώ  των επαγγελματιών της πόλης προς τους ανθρώπους που χωρίς να υπολογίζουν το προσωπικό κόστος, βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της «μάχης» με τον κορωνοϊό, σώζοντας χιλιάδες ζωές. 
Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης, κατά την οποία τιμήθηκε το σύνολο των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης όπου υπήρχαν πτέρυγες για νοσηλεία ασθενών με covid, των ιατρών, των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και τον Ερυθρό Σταυρό, ήταν η Υφυπουργός Υγείας κ. Ζωή Ράπτη.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΕΕΘ κ. Μιχάλης Ζορπίδης «σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε το ότι δεν είχαμε ακόμη περισσότερους θανάτους, ακόμη περισσότερες οικογένειες βυθισμένες μέσα στη θλίψη, ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας να ζούνε πλέον με το βάρος μιας μεγάλης απώλειας. Εμείς ως επαγγελματίες  χρωστάμε ένα διπλό ευχαριστώ. Γιατί μέσα από την δική σας μάχη και τον αγώνα που δίνατε και δίνεται κατά του covid, καταλάβαμε πως δεν είμαστε μόνοι μας».

Η Υφυπουργός από την πλευρά έδωσε την διαβεβαίωση πως η στήριξη της πολιτείας θα συνεχιστεί, υπογραμμίζοντας, «θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ως Πολιτεία και ως Κυβέρνηση, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους της Υγείας. Θα είμαστε δίπλα στην κοινωνία, και σε εσάς τους ανθρώπους του επιχειρείν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πανδημία άλλαξε ριζικά τον τρόπο που δουλεύουμε και ζούμε. Θα συνεχίσουμε τα μέτρα στήριξης, ώστε η κανονικότητα να μας βρει έτοιμους για ένα νέο ξεκίνημα».

Η τιμητική αυτή εκδήλωση για τους ανθρώπους του χώρου της υγείας, πλαισιώθηκε και με την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε μαζί με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης.

Το παρόν σε αυτή τη τελετή βραβεύσεων και κοπής βασιλόπιτας, έδωσαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας , ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε. και του Ε.Β.Ε.Θ. κ. Γιάννης Μασούτης, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, και κοινοβουλευτικών κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων της πόλης.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων του ΕΕΘ κ. Δημήτρης Αναστασίου.
Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  

NEWSLETTER