ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

09.03.2015

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Δεκάδες επαγγελματίες στην εκδήλωση του ΕΕΘ στο δήμο Λαγκαδά

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
 
 
Θεσσαλονίκη, 9 Μαρτίου 2015
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
Δεκάδες επαγγελματίες στην εκδήλωση
του ΕΕΘ στο δήμο Λαγκαδά
 
 
 
Δεκάδες επαγγελματίες προσήλθαν το απόγευμα της Τετάρτης 4 Μαρτίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Λαγκαδά, στην ενημερωτική εκδήλωση, που οργάνωσε το  Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λαγκαδά. 
Επί δύο ώρες στελέχη και συνεργάτες του Επιμελητηρίου ενημέρωναν και έλυναν απορίες για φορολογικά, ασφαλιστικά και νομικά θέματα, για τις δυνατότητες που προσφέρουν τα κοινοτικά προγράμματα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και για το ΓΕΜΗ και το νέο Επιμελητήριο. Από την πλευρά του ΕΕΘ τα θέματα ανέπτυξαν, ο β΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο φοροτεχνικός Γιάννης Δόβελος, ο ασφαλιστικός σύμβουλος Ιωάννης Σωπασής, ο νομικός Γιώργος Μαρωνίδης και ο διευθυντής της Αναπτυξιακής εταιρίας του ΕΕΘ Παύλος Καζαντζίδης.  
Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μιχάλης Ζορπίδης σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια που η αγορά αντιμετωπίζει πρωτοφανείς δυσκολίες, το ΕΕΘ στέκεται δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες. «Κάνουμε ότι μπορούμε αφενός με πρωτοβουλίες που συμβάλουν στην αύξηση της κίνησης στην αγορά και αφετέρου με ενημέρωση που παρέχουμε στα μέλη μας, ώστε να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα και να αξιοποιούν τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που υπάρχουν, κυρίως μέσω του ΕΣΠΑ, αλλά και των επαφών μας με την πολιτική ηγεσία του τόπου» είπε ο κ. Ζορπίδης. Ταυτόχρονα, ο κ. Ζορπίδης κάλεσε τους επαγγελματίες να σταθούν δίπλα στο Επιμελητήριο και να εισφέρουν την εμπειρία και τις ιδέες τους. «Σήμερα περισσότερο από ποτέ υπάρχει η ανάγκη να είμαστε μαζί και να δρούμε ομαδικά» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΕΕΘ.
 
 
Στιγμιότυπα από την εκδήλωση του ΕΕΘ στο δήμο ΛαγκαδάΗμερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
3

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
4
5
6
7
8

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00
9
10
11

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.
21
22
23
24
25
26
27

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το CERN με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Συμμετοχή επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις προμήθειες και στους διαγωνισμούς του CERN»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 17:00 στην αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης
28
29
30
 

NEWSLETTER