ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

22.12.2014

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Ευχές και κάλαντα στους επαγγελματίες

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
 
 
Θεσσαλονίκη, 22 Δεκεμβρίου 2014
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
Ευχές και κάλαντα
στους επαγγελματίες
 
 
 
 
Με τη  μπάντα του Παπαφείου να παιανίζει χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αλλά και με κεράσματα (κουραμπιέδες, μελομακάρονα, ζεστό κρασί) ευχήθηκε στους επαγγελματίες η διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου, μπροστά στο κτίριο του Επιμελητηρίου, με φόντο τη φάτνη της γέννησης του μικρού Χριστού, που στήθηκε με ευθύνη και δαπάνη του ΕΕΘ.
Αν και η ημέρα ήταν εργάσιμη πολλοί επαγγελματίες και περαστικοί, αλλά και μέλη του ΔΣ του ΕΕΘ βρέθηκαν στο χώρο και αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2015 καλή χρονιά με υγεία και προκοπή με τον πρόεδρο Μιχάλη Ζορπίδη και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης δήλωσε: «Οι μέρες που διανύει η αγορά είναι δύσκολες, τόσο εξαιτίας της κρίσης που στην πραγματική οικονομία συνεχίζεται, όσο και λόγω των εξελίξεων στο πολιτικό σκηνικό. Είναι, συγχρόνως, και άγιες ημέρες, που μας κάνουν να ελπίζουμε σε ότι καλύτερο. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές κι ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2015. Οι επαγγελματίες και οι έμποροι της Θεσσαλονίκης σε κάθε αγορά, σε κάθε δρόμο και σε κάθε γειτονιά βρίσκονται σταθερά δίπλα στους καταναλωτές και φροντίζουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους. Όλοι μαζί «παλεύουμε» τις δυσκολίες, όλοι μαζί θα τις ξεπεράσουμε».   
 
 

 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
3

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
4
5
6
7
8

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00
9
10
11

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

NEWSLETTER