ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

16.12.2014

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Ομαλότητα και σταθερότητα ζητούν οι επαγγελματίες

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
 
Θεσσαλονίκη, 16 Δεκεμβρίου 2014
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Ομαλότητα και σταθερότητα
ζητούν οι επαγγελματίες
 
 
Με αφορμή τις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι επαγγελματίες, οι έμποροι και ο επιχειρηματικός κόσμος γενικότερα παρακολουθεί με ενδιαφέρον και αγωνία τις πολιτικές εξελίξεις. Η οικονομική λειτουργία της χώρας και η κατάσταση της αγοράς απαιτούν ομαλή λειτουργία του συστήματος σε κάθε περίπτωση, ιδιαίτερα την περίοδο των εορτών. Ως πολίτης ο καθένας έχουμε άποψη για όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά ως οικονομικοί παράγοντες δεν ενδιαφερόμαστε για το ποιος είναι στην κυβέρνηση και ποιος κάνει αντιπολίτευση. Καλούμε το πολιτικό προσωπικό της χώρας να διαφυλάξει την ηρεμία και να αφήσει την αγορά να λειτουργήσει απρόσκοπτα. Να μη δυναμιτίζει το πολιτικό και οικονομικό κλίμα με άστοχες δηλώσεις και ενέργειες. Η Ελλάδα είναι δημοκρατική χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης, κάτι που αφενός είναι αδιαπραγμάτευτο και αφετέρου σημαίνει ένα συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας των θεσμών και των διακριτών εξουσιών. Τα τελευταία χρόνια οι μικρομεσαίοι αγωνιζόμαστε σκληρά για να διατηρήσουμε τις δραστηριότητες μας. Για να επιβιώσουμε εμείς και οι εργαζόμενοί που απασχολούμε. Έχουμε ξεπεράσει πολλές δυσκολίες, ενώ καθ’ οδόν πολλοί συνάδελφοί μας δεν άντεξαν. Ζητούμε ομαλότητα και σταθερότητα, ώστε η ελληνική οικονομία να βγει από την κρίση και την ύφεση επ’ ωφελεία της ελληνικής κοινωνίας».      

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
3

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
4
5
6
7
8

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00
9
10
11

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.
21
22
23
24
25
26
27

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το CERN με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Συμμετοχή επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις προμήθειες και στους διαγωνισμούς του CERN»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 17:00 στην αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης
28
29
30
 

NEWSLETTER