ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

16.12.2014

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Ομαλότητα και σταθερότητα ζητούν οι επαγγελματίες

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
 
Θεσσαλονίκη, 16 Δεκεμβρίου 2014
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Ομαλότητα και σταθερότητα
ζητούν οι επαγγελματίες
 
 
Με αφορμή τις εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι επαγγελματίες, οι έμποροι και ο επιχειρηματικός κόσμος γενικότερα παρακολουθεί με ενδιαφέρον και αγωνία τις πολιτικές εξελίξεις. Η οικονομική λειτουργία της χώρας και η κατάσταση της αγοράς απαιτούν ομαλή λειτουργία του συστήματος σε κάθε περίπτωση, ιδιαίτερα την περίοδο των εορτών. Ως πολίτης ο καθένας έχουμε άποψη για όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά ως οικονομικοί παράγοντες δεν ενδιαφερόμαστε για το ποιος είναι στην κυβέρνηση και ποιος κάνει αντιπολίτευση. Καλούμε το πολιτικό προσωπικό της χώρας να διαφυλάξει την ηρεμία και να αφήσει την αγορά να λειτουργήσει απρόσκοπτα. Να μη δυναμιτίζει το πολιτικό και οικονομικό κλίμα με άστοχες δηλώσεις και ενέργειες. Η Ελλάδα είναι δημοκρατική χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης, κάτι που αφενός είναι αδιαπραγμάτευτο και αφετέρου σημαίνει ένα συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας των θεσμών και των διακριτών εξουσιών. Τα τελευταία χρόνια οι μικρομεσαίοι αγωνιζόμαστε σκληρά για να διατηρήσουμε τις δραστηριότητες μας. Για να επιβιώσουμε εμείς και οι εργαζόμενοί που απασχολούμε. Έχουμε ξεπεράσει πολλές δυσκολίες, ενώ καθ’ οδόν πολλοί συνάδελφοί μας δεν άντεξαν. Ζητούμε ομαλότητα και σταθερότητα, ώστε η ελληνική οικονομία να βγει από την κρίση και την ύφεση επ’ ωφελεία της ελληνικής κοινωνίας».      

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Δεκέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5

DEgitalization for SMEs -Δεδομένα, λύσεις και τα βήματα προς τη γερμανική αγορά για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Το Workshop για την Ψηφιοποίηση που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, απευθύνεται σε ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και Start-Ups που ενδιαφέρονται να κάνουν την είσοδό τους ή να επεκτείνουν τις υφιστάμενες δραστηριότητες τους στη γερμανική αγορά
6
7

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου

Παρασκευή 7 Δεκμβρίου 2018
8

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Δήμου Θέρμης

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

NEWSLETTER