ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

16.10.2014

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Εκδήλωση ΕΕΘ για τους επαγγελματίες Περαίας, Νέων Επιβατών, Αγίας Τριάδας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
 
 
Θεσσαλονίκη, 16 Οκτωβρίου 2014
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
 
Εκδήλωση ΕΕΘ για τους επαγγελματίες
Περαίας, Νέων Επιβατών, Αγίας Τριάδας
 
 
 
Ενημερωτική εκδήλωση για τα μέλη τους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Περαία, τους Νέους Επιβάτες και την Αγία Τριάδα οργανώνουν τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Θερμαϊκού, στους Νέους Επιβάτες, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Θερμαϊκού. Θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα αντίστοιχες εκδηλώσεις και στα άλλα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Θερμαϊκού. 
Στην εκδήλωση θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες, όπως είναι τα νέα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα, οι επιδοτήσεις των επιχειρήσεων για προσλήψεις από τον Ο.Α.Ε.Δ., τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Νέας Προγραμματικής Περιόδου (2014-2020), αλλά και νομικά θέματα.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης και ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης. Τα θέματα θα αναπτύξουν οι συνεργάτες του ΕΕΘ:
  • Γιάννης Σωπασής, πρώην διευθυντής ΙΚΑ (ασφαλιστικά).
  • Θωμάς Παπανικολάου, φοροτεχνικός – λογιστής, μέλος ΔΣ ΕΕΘ (φορολογικά). 
  • Γιώργος Μαρωνίδης, δικηγόρος (νομικά).
  • Κώστας Ποσειδώνος, επιστημονικός σύμβουλος ΕΕΘ (χρηματοδοτήσεις – κοινοτικά προγράμματα). 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
3

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
4
5
6
7
8

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00
9
10
11

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.
21
22
23
24
25
26
27

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το CERN με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Συμμετοχή επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις προμήθειες και στους διαγωνισμούς του CERN»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 17:00 στην αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης
28
29
30
 

NEWSLETTER