ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

28.06.2019

Newsletter

Το ΕΕΘ υποστηρίζει το τουρνουά Beach Volley

Σε γήπεδο beach volley μετατρέπεται από σήμερα η πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα Thessaloniki Masters, με συνολικά 63 ομάδες ανδρών και γυναικών. Τη διοργάνωση υποστηρίζει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης!
 
Φέτος, για πρώτη φορά θα δώσουν το «παρών» στο μεγάλο τουρνουά του καλοκαιριού, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Ιουνίου, πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Ελλάδας στο beach volley.
 
Το Τουρνουά αποτελεί έναν από τους σταθμούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2019 και θα είναι το πρώτο από τα τέσσερα συνολικά που θα γίνουν για τα Masters 2019.
 
Tη διοργάνωση έχει αναλάβει ο δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) και τον σύλλογο Α.Ε.Ν. Αγ. Τριάδος.
 
Η διοργάνωση συνδυάζει τον αθλητισμό υψηλού επιπέδου με παράλληλες δράσεις πολιτισμού και τουρισμού, που αναδεικνύουν την πόλη μας ως προορισμό αλλά και σαν πόλη που προάγει τον πολιτισμό με σύγχρονες και πρωτοπόρες δράσεις.
 
Για το πρόγραμμα των αγώνων πατήστε ΕΔΩ
Στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της διοργάνωσης ο εκπρόσωπος του ΕΕΘ Κωνσταντίνος Ιακώβου τόνισε:
«Έχουμε πάρει μία απόφαση ως Ε.Ε.Θ. να είμαστε δίπλα σε τέτοια εκδηλώσεις. Θα ήθελα να κάνω μία έκκληση και στα άλλα επιμελητήρια να είναι παρών του χρόνου, για να γίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα. Μαζί με τον κ. Λάσκο ήρθαμε ως φορέας να σας στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε».

Σημαντικοί χορηγοί θα στηρίξουν την πρώτη αυτή διοργάνωση των φετινών MASTERS, όπως η ZeniΘ, ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, η εταιρεία δημητριακών BonaVita, το ξενοδοχείο Electra Palace και η εταιρεία ηλεκτρονικών οικοσυσκευών MORRIS. Επίσημοι χορηγοί του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ MASTERS είναι τα προϊόντα ARLA Protein, ο καφές frappuchino των Starbucks, τα προϊόντα VAPONA της Henkel Hellas και η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική. Χορηγός μετακίνησης είναι η Volkswagen KOSMOCAR, ενώ η GALA είναι ο επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού. Τέλος, τις διοργανώσεις δροσίζει το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ. Χορηγός επικοινωνίας είναι το fosonline.gr.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER