ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

17.05.2019

Newsletter

Η θέση του ΕΕΘ για το Καπάνι

ΕΕΘ: Ατυχείς οι δηλώσεις του Προέδρου του ΕΦΕΤ για το Καπάνι
Κανένας φόβος για τα προϊόντα που πωλούνται στο Καπάνι
Προγράμματα Μυοκτονίας και απεντόμωσης της Αγοράς συνεχίζει το ΕΕΘ
 
 
Το θέμα που ανέκυψε με τις δηλώσεις του Προέδρου του ΕΦΕΤ για το Καπάνι απασχόλησε την τελευταία συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Μετά την ενημέρωση που παρείχε ο Β’ Αντιπρόεδρος Χρήστος Νικολόπουλος, που συμμετείχε στη σύσκεψη του ΕΦΕΤ, το ΕΕΘ αποφάσισε να ανακοινώσει τα παρακάτω:
 
  1. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης θεωρεί ότι οι δηλώσεις του Προέδρου του ΕΦΕΤ ήταν ατυχείς και άστοχες και προκάλεσαν δυσχερείς εντυπώσεις στο καταναλωτικό κοινό, οι οποίες δεν έχουν απολύτως καμία αληθινή βάση.
  2. Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι τα προϊόντα που διακινούνται από την αγορά είναι απολύτως ασφαλή και ελέγχονται διαρκώς, συνεπώς δεν εγείρεται απολύτως καμία αμφιβολία για την ποιότητα και την υγιεινή τους.
  3. Τα προβλήματα στις υποδομές και τους κοινόχρηστους χώρους είναι υπαρκτά, όπως τα επισημαίνει ο ΕΦΕΤ. Ωστόσο, η επίλυση τους βαραίνει τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας και όχι τους επαγγελματίες. Το ΕΕΘ τους έχει καλέσει επανειλημμένως, όλα τα τελευταία χρόνια, να τερματίσουν τις καθυστερήσεις και να αρχίσουν επιτέλους τα έργα.
  4. Το ΕΕΘ, στο μέτρο των δυνατοτήτων του και χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα ή ευθύνη για τους κοινόχρηστους χώρους του Καπανίου, συνεχίζει την απεντόμωση και μυοκτονία σ’ αυτούς, θέλοντας να συμβάλει στην βελτίωση της κατάστασης.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιανουάριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       

NEWSLETTER