ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδηλώσεις

13.06.2014

Εκδηλώσεις

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣΤο Ελληνοιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης την Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014, θα φιλοξενήσει στα γραφείου του, τους ιταλούς εκπροσώπους 3 σημαντικών διεθνών Cash&Carry με έδρα την Ιταλία, την Αυστρία και την Γερμανία. Οι αλυσίδες αυτές είναι οι : EUROSPIN, CONAD e MEDITERRANEAN FOOD & DRINK. Οι εταιρίες αυτές, λόγω των καινούργιων τους αποθηκών logistic, είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις ζητήσεις χιλιάδων πελατών στον τομέα ΤΡΟΦΙΜΑ και ΠΟΤΑ ανά την Ευρώπη. Μεταξύ των πελατών τους υπάρχουν : εστιατόρια, ξενοδοχεία, μαγαζιά delicatessen, χονδρέμποροι, έμποροι.
Οι υπεύθυνοι των αλυσίδων αυτών είναι στην ανεύρεση των ακόλουθων συνεργατών:
 
  • Έλληνες Παραγωγούς αγροτικών παραδοσιακών προϊόντων ( λάδι, τυριά, φέτα, γιαούρτι, κρασί, μέλι, κονσέρβες λαχανικών και ζώων, κτλ. ) με τους οποίους θα συνάψουν συμφωνία προμήθειας και παραγωγής προϊόντων Privat Label με την καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας για την διανομή τους μέσω των Cash&Carry τους.
  • Έλληνες Αντιπροσώπους και Εισαγωγείς  ιταλικών αγροτικών προϊόντων ( λάδι, Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Mozzarella, άλλα τυριά, Αλλαντικά, κονσέρβες λαχανικών και ζώων, ιταλικό κρασί από πάνω από 100 παραγωγούς ).
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να έρθουν σ’ επαφή με τους υπεύθυνους των προαναφερόμενων αλυσίδων  Cash&Carry θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με την κα. Χριστιάνα Αυδή ή τον κο Marco Della Puppa (τηλ. 2310.947744, 947844) μέχρι την Πέμπτη 19 Ιουνίου.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιουνίου, στα γραφεία του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ( Κων. Καραμανλή 47, 54639 Θεσσαλονίκη )

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Μάρτιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14

Χορηγική Στήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής προτίθεται να πραγματοποιήσει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Φιλανθρωπική Συναυλία με τον Έλληνα Τενόρο κ. Μάριο Φραγκούλη, με σκοπό τα έσοδα της να προσφερθούν προκειμένου να ανακουφίσουν τις ανάγκες των Ιδρυμάτων που υποστηρίζει το Δίκτυο σε όλο το Βορειοελλαδικό τόξο. Η συναυλία προγραμματίζεται την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018.
15
16
17
18
19

Εσπερίδα με θέμα "Ρύθμιση χρεών επιχειρήσεων & ελευθέρων επαγγελματιών"

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην εσπερίδα που διοργανώνει την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 ώρα 20:00-21:00 με θέμα "Ρύθμιση χρεών επιχειρήσεων & ελευθέρων επαγγελματιών".
20
21

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέματα: ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR) - ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.), σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.), στα πλαίσια των επιμορφωτικών τους δραστηριοτήτων συνδιοργανώνουν ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέματα:
- ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR)
- ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
22
23
24
25
26
27
28

Δημιουργικό εργαστήριο (creative camp) βασισμένο σε μεθοδολογίες και εργαλεία Design Thinking

Το Επιμελητήριο Κιλκίς, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ενίσχυση της καινοτομίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε παραδοσιακούς κλάδους της οικονομίας στην Κεντρική Μακεδονία, σας προσκαλεί σε ολοήμερο δημιουργικό εργαστήριο (creative camp) βασισμένο σε μεθοδολογίες και εργαλεία Design Thinking
 
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου 2018 στον πολυχώρο Apodec (Διεύθυνση: Στρ. Σφέτσου 3, Θεσσαλονίκη 546 26) και υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου Co-Create (Interreg MED).
29
30
31
 

NEWSLETTER