ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

08.06.2018

Newsletter

Την Δευτέρα η εκδήλωση για τις νέες επιχειρήσεις!«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Στόχος της εσπερίδας είναι να πληροφορηθούν νέοι επιχειρηματίες ή πρόσωπα που επιθυμούν να εισέλθουν τώρα στο χώρο της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας για τις διαδικασίες που απαιτούνται, τα πρώτα βήματα που θα κάνουν αλλά και για το νομικό πλαίσιο που ισχύει. Αδειοδότηση, Γενικό Εμπορικό Μητρώο και Υπηρεσία Μίας Στάσης, φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα, επιδοτήσεις, προγράμματα στήριξηςδιαδικασίες και ενέργειες οι οποίες είναι υποχρεωτικές μπορούν να σχηματίσουν έναν απροσπέλαστο... Γολγοθά και τελικά να φρενάρουν ή να αποθαρρύνουν έναν νέο που κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της Αγοράς. Μέσα στο σκηνικό αυτό το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης παίζει πάντα του ρόλο του συμπαραστάτη αλλά και του βοηθού, μπροστά σε κάθε δυσκολία, μπροστά σε κάθε πρόβλημα... Για το λόγο αυτό άλλωστε διοργανώνεται και η συγκεκριμένη εσπερίδα, η οποία είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018, στις 18:30, στην Αίθουσα «Θεσσαλονίκη» Ε.Ε.Θ. (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος).
 
Το πρόγραμμα της εσπερίδας:

Χαιρετισμός Προέδρου Επιτροπής «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του ΕΕΘ κας Χρύσας Γεωργιάδου-Γρανούζη
Χαιρετισμός Προέδρου ΕΕΘ κου Μιχάλη Ζορπίδη
Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κου Απόστολου Τζιτζικώστα

Εισηγητές:
Μέλος Διοικητικής Επιτροπής ΕΕΘ, Υπεύθυνος «ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων», κος Κωνσταντίνος Λάσκος
Προϊσταμένη Μητρώου ΕΕΘ, κα Ζαχαρούλα Γερασίμου
Φοροτεχνικός - Συνεργάτης Αναπτυξιακής Εταιρείας ΕΕΘ - Πρόεδρος ΕΦΕΕΘ, κος Ιωάννης Δόβελος
Επιστημονικός Συνεργάτης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κος Κωνσταντίνος Μπέφας
Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακής Εταιρείας Θεσσαλονίκης ΑΕ, κος Βασίλειος Παπαβασιλείου
 
Συντονιστής Εκδήλωσης: κα Στήβη Σιωζοπούλου Μέλος ΔΣ ΕΕΘ

Θα ακολουθήσει συζήτηση. 


Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
3

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
4
5
6
7
8

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00
9
10
11

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

NEWSLETTER