ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

07.06.2018

Newsletter

Σεμινάριο του Σωματείου Καπνοπωλών

Η Ένωση Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων Μακεδονίας έπειτα και από εισήγηση του Προέδρου κ. Ιακώβου Κωνσταντίνου, σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης "ΑΚΜΩΝ", πραγματοποίησε την Τετάρτη το πρώτο Πανελλαδικό σεμινάριο επιμόρφωσης των μελών του.

Το σεμινάριο συνδιοργανώθηκε με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη» του 1ου ορόφου. Στη διάρκεια του ειδικοί εισηγητές του ΚΕΚ παρουσίασαν και ανέλυσαν τους τρόπους κοστολόγησης, τιμολόγησης και μεθόδους υπολογισμού και παρακολούθησης, των οικονομικών αποτελεσμάτων των σημείων πώλησης.

Ανάμεσα στα θέματα υπήρξε επίσης αναλυτική επεξήγηση σημαντικών οικονομικών όρων, όπως ορισμοί του «Νεκρού σημείου», "mark up", “μικτό κέρδος», κλπ. Τέλος δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να θέσουν τις ερωτήσεις τους, καθώς και να παρακολουθήσουν ασκήσεις σε υπολογιστικά φύλλα. Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης συνεχάρει το σωματείο για την πρωτοβουλία του και τόνισε ότι το Επιμελητήριο θα είναι πάντα στο πλευρό των σωματείων και θα τα ενισχύει διαρκώς όταν προχωρούν σε τόσο αξιόλογες εκδηλώσεις.

Σ

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Ιακώβου τόνισε ότι μέσα στην παρούσα κρίση οι επαγγελματίες θα πρέπει να εξαντλούν κάθε περιθώριο βελτίωσης και να εκμεταλλεύονται κάθε δυνατότητα και πιθανότητα να μειώσουν το κόστος τους και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Στις προσπάθειες τους αυτές έρχεται αρωγός το σωματείο, αλλά και το Επιμελητήριο, που επιδιώκουν με κάθε τρόπο, να στέκονται στο πλευρό του επαγγελματία. Όλοι οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου, μετά την ολοκλήρωση του, έλαβαν ονομαστική βεβαίωση παρακολούθησης. 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
3

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
4
5
6
7
8

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00
9
10
11

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

NEWSLETTER