ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11.05.2018

Newsletter

Επείγουσα ενημέρωση από την ΕΥΑΘ

Στις 13.25 μετά το μεσημέρι και μετά τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου μας Μιχάλη Ζορπίδη με την διοίκηση της ΕΥΑΘ ελήφθη στα γραφεία του Επιμελητηρίου μας επιστολή της τελευταίας με την οποία γνωστοποιείται ότι η εταιρία χορηγεί δωρεάν εμφιαλωμένο νερό σε πολίτες, επαγγελματίες και καταστηματάρχες του κέντρου της Θεσσαλονίκης, που πλήττονται από τις διακοπές της υδροδότησης, ενώ ζητά και προτάσεις εάν υπάρχεουν. 

Το Ε.Ε.Θ. προχωρά στην ενημέρωση των μελών του, κοινοποιώντας στην εν λόγω επιστολή, που έχει ως εξής:Υπενθυμίζεται ότι χτες το απόγευμα, λίγο μετά τη νεροποντή και τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε στη λειτουργία της πόλης, ο Πρόεδρος μας Μιχάλης Ζορπίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Δυστυχώς η Θεσσαλονίκη είναι πλέον μία ανοχύρωτη πόλη! Ακόμη και μία δυνατή βροχή είναι ικανή να παραλύσει κάθε λειτουργία της και να προκαλέσει χάος. Σήμερα ήταν η νεροποντή, πριν από λίγους μήνες η βλάβη στον αγωγό της ΕΥΑΘ, πέρυσι η χιονόπτωση! Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι πάντα τον ίδιο για τους ανυπεράσπιστους κατοίκους της: ταλαιπωρία, ζημιές σε επιχειρήσεις και κατοικίες, κίνδυνοι για τις ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού αλλά και αδυναμία να εργαστούν κανονικά οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες. Η Θεσσαλονίκη έχει τεράστιο πρόβλημα υποδομών. Καλούμε τους αρμοδίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου τέτοια φαινόμενα να μην επαναληφθούν. Δράστε τώρα πριν να είναι αργά»...

 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

NEWSLETTER