ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδηλώσεις

29.05.2014

Εκδηλώσεις

Εκδήλωση κοινωνικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα «ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ»


Εκδήλωση κοινωνικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα με θέμα «ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ»διοργανώνει η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Καλαμαριάς σε συνεργασία με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής ΕΥΡΩΓΝΩΣH - EUROLAB Καλαμαριάς & Βυζαντίου και τηνΟΜ.Α.Κ. (Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών- Εθελοντές Καλαμαριάς).
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 και ώρα 18:00 στην πλατεία Δημαρχείου Καλαμαριάς και υποστηρίζεται αποκλειστικά από εθελοντές.
 
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των μαθητών και των οικογενειών τους και η απόκτηση απαραίτητων γνώσεων, έτσι  ώστε με ψύχραιμες συμπεριφορές και οργανωμένες ενέργειες να αποτρέπουν εκδηλώσεις πανικού λειτουργώντας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Περισσότεροι από 250 μαθητές της ΕΥΡΩΓΝΩΣH - EUROLAB  Καλαμαριάς& Βυζαντίου θα συμμετάσχουν σε διαδραστικά - βιωματικά παιχνίδια που επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί τους σε συνεργασία με τους εθελοντές της ΟΜ.Α.Κ. και θα κερδίσουν υποτροφίες και δώρα  από τους χορηγούς - υποστηρικτές της εκδήλωσης. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλους τους δημότες και η είσοδος ελεύθερη.
 
Συνεργαζόμενοι φορείς της εκδήλωσης είναι τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, η ΧΑΝ Καλαμαριάς, ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμαριάς,  το ΙΕΚ «ΑΚΜΗ», καθώς και επιχειρήσεις της πόλης.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών  δημιουργήθηκε στο Δήμο  Καλαμαριάς με στόχο την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, την εξασφάλιση της ανθρώπινης ζωής και τη διαφύλαξη της περιουσίας των πολιτών.
Παρέχει Α’ Βοήθειες, έρευνα και διάσωση αγνοουμένων, διάσωση εγκλωβισμένων θυμάτων από σεισμό, αστική και δασική πυρόσβεση, διάσωση στο υγρό στοιχείο, οργάνωση εγκατάστασης καταυλισμών εκτάκτων αναγκών.
Προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση από πιστοποιημένους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς.
 
Υπεύθυνη επικοινωνίας
Πασιαλή Ε. Αργυρώ
Τηλ: 6937234005
e-mail: pasialiargiro@gmail.com


Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Μάρτιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14

Χορηγική Στήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής προτίθεται να πραγματοποιήσει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Φιλανθρωπική Συναυλία με τον Έλληνα Τενόρο κ. Μάριο Φραγκούλη, με σκοπό τα έσοδα της να προσφερθούν προκειμένου να ανακουφίσουν τις ανάγκες των Ιδρυμάτων που υποστηρίζει το Δίκτυο σε όλο το Βορειοελλαδικό τόξο. Η συναυλία προγραμματίζεται την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018.
15
16
17
18
19

Εσπερίδα με θέμα "Ρύθμιση χρεών επιχειρήσεων & ελευθέρων επαγγελματιών"

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην εσπερίδα που διοργανώνει την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 ώρα 20:00-21:00 με θέμα "Ρύθμιση χρεών επιχειρήσεων & ελευθέρων επαγγελματιών".
20
21

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέματα: ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR) - ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.), σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.), στα πλαίσια των επιμορφωτικών τους δραστηριοτήτων συνδιοργανώνουν ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέματα:
- ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR)
- ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
22
23
24
25
26
27
28

Δημιουργικό εργαστήριο (creative camp) βασισμένο σε μεθοδολογίες και εργαλεία Design Thinking

Το Επιμελητήριο Κιλκίς, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ενίσχυση της καινοτομίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε παραδοσιακούς κλάδους της οικονομίας στην Κεντρική Μακεδονία, σας προσκαλεί σε ολοήμερο δημιουργικό εργαστήριο (creative camp) βασισμένο σε μεθοδολογίες και εργαλεία Design Thinking
 
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου 2018 στον πολυχώρο Apodec (Διεύθυνση: Στρ. Σφέτσου 3, Θεσσαλονίκη 546 26) και υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου Co-Create (Interreg MED).
29
30
31
 

NEWSLETTER