ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

03.04.2018

Newsletter

Μηνυτήρια αναφορά του ΕΕΘ για την ΕΥΑΘ

Μηνυτήρια αναφορά για την ΕΥΑΘ
Έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό ζητά το ΕΕΘ ως αντιστάθμισμα της ζημιάς 
από την διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας
Μιχ. Ζορπίδης: «Είναι άδικο να πληρώσουν οι επαγγελματίες τη ζημιά για την οποία φταίνε άλλοι»

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου ώστε να εντοπιστούν και να καταλογιστούν οι ευθύνες για τη διακοπή της υδροδότησης υπέβαλε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Το Ε.Ε.Θ. παράλληλα ζητά από την ΕΥΑΘ να προχωρήσει σε εκπτώσεις, τουλάχιστον 10% προς τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις επιπτώσεις της βλάβης.
 
Όπως εξήγησε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, μιλώντας στη σημερινή συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής του Ε.Ε.Θ., «αυτό που συνέβη ήταν άδικο για χιλιάδες συναδέλφους μας, που υποχρεώθηκαν σε μεγάλα έξοδα χωρίς οι ίδιοι να φταίνε. Πρέπει να βρεθούν όσοι ευθύνονται και να τους καταλογιστούν οι ευθύνες. Παράλληλα, η ΕΥΑΘ, που είναι και η υπεύθυνη για την υδροδότηση της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να αναλάβει μέρος της ζημίας που προκάλεσε σε επαγγελματίες και καταστηματάρχες. Για το λόγο αυτό απηύθυνα επιστολή στον κ. Κρεστενίτη με την οποία του ζητώ να αποφασίσει έκπτωση τουλάχιστον 10% στον επόμενο λογαριασμό για όλους τους επαγγελματίες», τόνισε ο κ. Ζορπίδης.
 
Στην ίδια συνεδρίαση έγινε αποτίμηση του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας, με τα μέλη του οργάνου να τονίζουν ότι δυστυχώς καμία από τις θέσεις του ΕΕΘ δεν συμπεριλήφθηκε στα σημεία τα οποία συζητήθηκαν από τον πρωθυπουργό ή κάποιον υπουργό.
 
Τέλος, η Διοικητική Επιτροπή του ΕΕΘ αποφάσισε να διαθέσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς στη μνήμη του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, το ποσό των 3.000 ευρώ.

Ακολουθεί όλο το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς:

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΙ{ΑΦΟΡΑ
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

NEWSLETTER