ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

21.02.2018

Newsletter

Συνεργασία ΕΕΘ- Δήμου Ωραιοκάστρου

Τους τρόπους καλύτερης συνεργασίας και κοινών δράσεων ανάμεσα στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και τους εμπόρους και επαγγελματίες του Ωραιοκάστρου συζήτησαν εκπρόσωποι των δύο πλευρών, σε συνάντηση που είχανπαρουσία του δημάρχου Ωραιοκάστρου κ. Αστέριου Γαβότση και του αντιδημάρχου κ. Ευάγγ. Καραστερίου.
Στη συνάντηση, οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου μας Γιώργος 
Ηλιάδης (Α΄Αντιπρόεδρος), Κλ. Θεοτόκης, γενικός γραμματέας και κ.Θεοφανεία Μπλιούμη, μέλος του ΔΣ, διαβεβαίωσαν τους συναδέλφους του Ωραιοκάστρου πως είναι στο πλευρό τους σε κάθε τους διεκδίκηση και πως στο μέτρο των δυνατοτήτων του ΕΕΘ θα συνδράμουν πάντα τις δράσεις του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου.
Στο πλαίσιο της συνάντησης η κ. Μπλιούμη παρέδωσε στον  πρόεδρο του Βασ. Ιακωβίδη την επιταγή με την χρηματική ενίσχυση του ΕΕΘ στην διοράνωση της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης.
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι ανύπαρκτες θέσεις πάρκινγκ στο δήμο Ωραιοκάστρου που δυσκολεύουν το αγοραστικό κοινό και τους καταστηματάρχες. Ο Ε.Σ.Ω. το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε αναζήτηση επίλυσης του φλέγοντος αυτού θέματος έχοντας έρθει είδη σε επαφή με δυο συγκεκριμένους χώρους που μπορούν να μετατραπούν σε πάρκινγκ.
Άλλο θέμα ήταν η προβληματική μεταφορά των δημοτών στο κέντρο του Ωραιοκάστρου, καθώς συζητήθηκε η μελέτη λύσεων τόσο με το ενδεχόμενο της ίδρυσης δημοτικής συγκοινωνίας όσο και με την αναδιοργάνωση των δρομολογίων του ΟΑΣΘ.
Στη συνάντηση τον τοπικό εμπορικό σύλλογο εκπροσώπησε εκτός του προέδρου του κ. Ιακωβίδη, η αντιπρόεδρος κ. Βιολέτα Λαζαρίδου και το μέλος κ. Έφη Δερμιτζόγλου.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
3

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
4
5
6
7
8

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00
9
10
11

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.
21
22
23
24
25
26
27

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το CERN με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Συμμετοχή επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις προμήθειες και στους διαγωνισμούς του CERN»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 17:00 στην αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης
28
29
30
 

NEWSLETTER