ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

23.01.2018

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Σύσκεψη των μεταφορέων του ΕΕΘ με τον Οργανισμό Λιμένος Με συνεργασία λύνονται τα προβλήματαΘεσσαλονίκη 23.1.2018
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Σύσκεψη των μεταφορέων του ΕΕΘ με τον Οργανισμό Λιμένος
Με συνεργασία λύνονται τα προβλήματα
 
 
Εκπρόσωποι των φορέων εκπροσώπησης των μεταφορέων, που είναι μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης είχαν το πρωί σύσκεψη με στελέχη του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, έπειτα από παρέμβαση του ΕΕΘ.
Στη σύσκεψη, στην οποία το ΕΕΘ εκπροσώπησε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Γιώργος Ηλιάδης, συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να επιλυθούν σημαντικά προβλήματα των μεταφορέων, που είναι χρήστες του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, κατά τη σημερινή μεταβατική περίοδο, μέχρι η νέα διοίκηση να αναλάβει τα καθήκοντα της. Τα κυριότερα από αυτά αφορούν το ωράριο λειτουργίας υπηρεσιών του λιμανιού και την πρόσβαση των φορτηγών αυτοκινήτων και την εξυπηρέτηση τους, καθώς σήμερα σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις, που κοστίζουν αρκετά στις μεταφορικές επιχειρήσεις.
Ο Πρόεδρος του ΟΛΘ Κων. Μέλιος και ο Γενικός Διευθυντής Σ. Μπρόζος υποσχέθηκαν ότι αφενός μεν θα προχωρήσουν στην λήψη αποφάσεων, όπου αυτό είναι εφικτό, αφετέρου δε θα μεσολαβήσουν ώστε η νέα διοίκηση να έχει επαφή και στενή συνεργασία με τους μεταφορείς, που αποτελούν άλλωστε βασικούς πυλώνες λειτουργίας κάθε λιμανιού.
«Μόλις δεχθήκαμε τα παράπονα των συναδέλφων μας ζητήσαμε από τον ΟΛΘ να γίνει αυτή η συνάντηση και την ευχαριστώ θερμά για την άμεση ανταπόκριση της. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης είναι ευτυχές να επιτελεί το ρόλο του διαμεσολαβητή προκειμένου να επιλύονται τα προβλήματα των μελών του. Άλλωστε, έχουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το λιμάνι μας και θα συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην καλύτερη λειτουργία του γιατί αυτό είναι προς το συμφέρον της πόλης μας», τόνισε μετά τη σύσκεψη ο Γιώργος Ηλιάδης.
Η παρέμβαση αυτή έρχεται σε συνέχεια της συμμετοχής του ΕΕΘ στις συσκέψεις για τη λειτουργία του λιμανιού, όπως αυτή που έγινε στο ΕΒΕΘ για τη λειτουργία των τελωνειακών υπηρεσιών και της πύλης 16. 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Μάρτιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14

Χορηγική Στήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής προτίθεται να πραγματοποιήσει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Φιλανθρωπική Συναυλία με τον Έλληνα Τενόρο κ. Μάριο Φραγκούλη, με σκοπό τα έσοδα της να προσφερθούν προκειμένου να ανακουφίσουν τις ανάγκες των Ιδρυμάτων που υποστηρίζει το Δίκτυο σε όλο το Βορειοελλαδικό τόξο. Η συναυλία προγραμματίζεται την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018.
15
16
17
18
19

Εσπερίδα με θέμα "Ρύθμιση χρεών επιχειρήσεων & ελευθέρων επαγγελματιών"

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην εσπερίδα που διοργανώνει την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 ώρα 20:00-21:00 με θέμα "Ρύθμιση χρεών επιχειρήσεων & ελευθέρων επαγγελματιών".
20
21

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέματα: ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR) - ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.), σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.), στα πλαίσια των επιμορφωτικών τους δραστηριοτήτων συνδιοργανώνουν ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέματα:
- ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR)
- ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
22
23
24
25
26
27
28

Δημιουργικό εργαστήριο (creative camp) βασισμένο σε μεθοδολογίες και εργαλεία Design Thinking

Το Επιμελητήριο Κιλκίς, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ενίσχυση της καινοτομίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε παραδοσιακούς κλάδους της οικονομίας στην Κεντρική Μακεδονία, σας προσκαλεί σε ολοήμερο δημιουργικό εργαστήριο (creative camp) βασισμένο σε μεθοδολογίες και εργαλεία Design Thinking
 
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου 2018 στον πολυχώρο Apodec (Διεύθυνση: Στρ. Σφέτσου 3, Θεσσαλονίκη 546 26) και υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου Co-Create (Interreg MED).
29
30
31
 

NEWSLETTER