ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

23.01.2018

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Σύσκεψη των μεταφορέων του ΕΕΘ με τον Οργανισμό Λιμένος Με συνεργασία λύνονται τα προβλήματαΘεσσαλονίκη 23.1.2018
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Σύσκεψη των μεταφορέων του ΕΕΘ με τον Οργανισμό Λιμένος
Με συνεργασία λύνονται τα προβλήματα
 
 
Εκπρόσωποι των φορέων εκπροσώπησης των μεταφορέων, που είναι μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης είχαν το πρωί σύσκεψη με στελέχη του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, έπειτα από παρέμβαση του ΕΕΘ.
Στη σύσκεψη, στην οποία το ΕΕΘ εκπροσώπησε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Γιώργος Ηλιάδης, συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να επιλυθούν σημαντικά προβλήματα των μεταφορέων, που είναι χρήστες του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, κατά τη σημερινή μεταβατική περίοδο, μέχρι η νέα διοίκηση να αναλάβει τα καθήκοντα της. Τα κυριότερα από αυτά αφορούν το ωράριο λειτουργίας υπηρεσιών του λιμανιού και την πρόσβαση των φορτηγών αυτοκινήτων και την εξυπηρέτηση τους, καθώς σήμερα σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις, που κοστίζουν αρκετά στις μεταφορικές επιχειρήσεις.
Ο Πρόεδρος του ΟΛΘ Κων. Μέλιος και ο Γενικός Διευθυντής Σ. Μπρόζος υποσχέθηκαν ότι αφενός μεν θα προχωρήσουν στην λήψη αποφάσεων, όπου αυτό είναι εφικτό, αφετέρου δε θα μεσολαβήσουν ώστε η νέα διοίκηση να έχει επαφή και στενή συνεργασία με τους μεταφορείς, που αποτελούν άλλωστε βασικούς πυλώνες λειτουργίας κάθε λιμανιού.
«Μόλις δεχθήκαμε τα παράπονα των συναδέλφων μας ζητήσαμε από τον ΟΛΘ να γίνει αυτή η συνάντηση και την ευχαριστώ θερμά για την άμεση ανταπόκριση της. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης είναι ευτυχές να επιτελεί το ρόλο του διαμεσολαβητή προκειμένου να επιλύονται τα προβλήματα των μελών του. Άλλωστε, έχουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το λιμάνι μας και θα συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην καλύτερη λειτουργία του γιατί αυτό είναι προς το συμφέρον της πόλης μας», τόνισε μετά τη σύσκεψη ο Γιώργος Ηλιάδης.
Η παρέμβαση αυτή έρχεται σε συνέχεια της συμμετοχής του ΕΕΘ στις συσκέψεις για τη λειτουργία του λιμανιού, όπως αυτή που έγινε στο ΕΒΕΘ για τη λειτουργία των τελωνειακών υπηρεσιών και της πύλης 16. 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Φεβρουάριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21

Φιλανθρωπική Συναυλία με τον Τενόρο κ. Μάριο Φραγκούλη, για το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής διοργανώνει Φιλανθρωπική Συναυλία με τον Έλληνα Τενόρο κ. Μάριο Φραγκούλη, την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
22

Live Streaming εκδήλωσης με θέμα «Νέο καθεστώς προστασίας δεδομένων-GDPR – Τρόποι για την καλύτερη προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα»

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 και ώρες 17:00 – 21:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη.
 
23
24
25
26

Ημερίδα Ενημέρωσης Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό - Συντάξεις Χηρείας

Εκδήλωση - ημερίδα στην αίθουσα "Βούλα Πατουλίδου" στο Grand Hotel την 26η Φεβρουαρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, με κεντρικό ομιλητή τον εργατολόγο-νομικό κ. Γεώργιο Ρωμανιά.
27
28
    

NEWSLETTER