ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14.11.2017

Newsletter

Ατζέντα Θεσσαλονίκης: έργα και διαδηλώσεις με πιθανότητα βροχής!

Ο καιρός σήμερα: Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, οι οποίες θα ενισχυθούν από το μεσημέρι, οπότε και θα σημειωθούν και καταιγίδες αναμένονται, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς.

- Έργα στο δρόμο για Χαλκιδική
Εργασίες  ασφαλτόστρωσης  θα  πραγματοποιηθούν και σήμερα από  τη  Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών.
Οι εργασίες ξεκίνησαν χθες και θα διαρκέσουν μέχρι και αύριο.
Πιο συγκεκριμένα, εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν στο 20ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών (ύψος «ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ») με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη σε όλο το πλάτος της οδού και για μήκος περίπου 500 μέτρων.


- Διακοπές ρεύματος:
Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα αρκετές περιοχές στο δήμο της Θεσσαλονίκης.
Λόγω εργασιών συντήρησης θα υπάρξει διακοπή ρεύματος από τις 08.00 στην περιοχή των οδών Λαχανά, Δοϊράνης, Παπάφη και Λιτοχώρου. Η ηλεκτροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί στις 13.00.
Παράλληλα χωρίς ρεύμα λόγω κατασκευών θα μείνει από τις 08.00 και η περιοχή των οδών Χαλκιδικής και Μάρκου Μπότσαρη. Η ηλεκτροδότηση στην περιοχή αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 14.30.
Τέλος από τις 09.00 θα υπάρξει διακοπή ηλεκτροδότησης, επίσης λόγω κατασκευών, στην περιοχή των οδών Χαλκιδικής, Ψυχάρη και Αρχελάου. Το ρεύμα θα επανέλθει σύμφωνα με την ΔΕΔΔΗΕ στις 12.00.


- Πορεία διαμαρτυρίας:
Πορεία διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ).
Συγκεκριμένα, στις 9:30, οι εργαζόμενοι θα ξεκινήσουν μηχανοκίνητη πορεία από το εργοστάσιο της εταιρείας στη Σίνδο προς το κέντρο της πόλης. Ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί η πλατεία Ελευθερίας, από όπου θα ξεκινήσουν πορεία πεζή.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Μάρτιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14

Χορηγική Στήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής προτίθεται να πραγματοποιήσει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Φιλανθρωπική Συναυλία με τον Έλληνα Τενόρο κ. Μάριο Φραγκούλη, με σκοπό τα έσοδα της να προσφερθούν προκειμένου να ανακουφίσουν τις ανάγκες των Ιδρυμάτων που υποστηρίζει το Δίκτυο σε όλο το Βορειοελλαδικό τόξο. Η συναυλία προγραμματίζεται την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018.
15
16
17
18
19

Εσπερίδα με θέμα "Ρύθμιση χρεών επιχειρήσεων & ελευθέρων επαγγελματιών"

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην εσπερίδα που διοργανώνει την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 ώρα 20:00-21:00 με θέμα "Ρύθμιση χρεών επιχειρήσεων & ελευθέρων επαγγελματιών".
20
21

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέματα: ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR) - ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.), σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.), στα πλαίσια των επιμορφωτικών τους δραστηριοτήτων συνδιοργανώνουν ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέματα:
- ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR)
- ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
22
23
24
25
26
27
28

Δημιουργικό εργαστήριο (creative camp) βασισμένο σε μεθοδολογίες και εργαλεία Design Thinking

Το Επιμελητήριο Κιλκίς, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ενίσχυση της καινοτομίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε παραδοσιακούς κλάδους της οικονομίας στην Κεντρική Μακεδονία, σας προσκαλεί σε ολοήμερο δημιουργικό εργαστήριο (creative camp) βασισμένο σε μεθοδολογίες και εργαλεία Design Thinking
 
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου 2018 στον πολυχώρο Apodec (Διεύθυνση: Στρ. Σφέτσου 3, Θεσσαλονίκη 546 26) και υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου Co-Create (Interreg MED).
29
30
31
 

NEWSLETTER