ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΜΕΛΗ

Αναζήτηση Συνεργασιών

18.10.2017

Αναζήτηση Συνεργασιών

Προβολή Υποστηρικτών του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής ΘεσσαλονίκηςΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ
ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ                                                                      Θεσσαλονίκη 18/10/2017
ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ 46 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ                                                       Αρ. Πρωτ.: 430
ΤΗΛ-ΦΑΞ 2310 277128, 6984 913987
 
                                                                                                             
 
Θέμα: Προβολή Υποστηρικτών του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
 
Αγαπητέ/ή Κύριε/α

Ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος είναι ο πρώτος πανελλαδικά σύλλογος που οργάνωσε και πραγματοποίησε Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και Ορχηστρών στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής είναι ένας μοναδικός πολιτιστικός θεσμός που ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος.

Το Φεστιβάλ έχει λάβει χώρα στο Ράδιο Σίτι, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. και στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στο χώρο της Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Φέτος ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος, ανεβάζοντας τον πήχη, συμφώνησε στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης για την μεγάλη αυτή γιορτή, -χωρητικότητας 1400 θέσεων-. Το Φεστιβάλ αποτελείται από 4 κύκλους, επομένως απευθυνόμαστε σε 5600 θεατές. Στη διάρκεια των 4 συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2017, ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος αποφάσισε να συμπεριλάβει στα προγράμματα που θα μοιραστούν στους θεατές τα στοιχεία της επιχείρησής σας με το λογότυπό σας. Οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα που επιθυμούν να διαφημιστούν μέσω του Φεστιβάλ μας, ως οι υποστηρικτές του Φεστιβάλ, θα έχουν την χαρά να διαφημιστούν και στις αφίσες που θα τοιχοκολληθούν σε ολόκληρη την πόλη. Το κόστος της προβολής σας, σύμφωνα με τα παραπάνω, ξεκινάει από τα 100€ ενώ θα λάβετε απόδειξη του Συλλόγου για το παραπάνω ποσό.

Ελπίζουμε ότι η πρότασή μας θα σας φανεί ενδιαφέρουσα και ελκυστική ενώ θα έχει αμοιβαίο όφελος και για τις δύο πλευρές, αφού με τον τρόπο αυτό θα προβληθεί η επιχειρηματική σας δραστηριότητα και παράλληλα θα στηριχθεί το 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

 
Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια

 
Κυριακή Πιτσιόρλα
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Μάρτιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14

Χορηγική Στήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής προτίθεται να πραγματοποιήσει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Φιλανθρωπική Συναυλία με τον Έλληνα Τενόρο κ. Μάριο Φραγκούλη, με σκοπό τα έσοδα της να προσφερθούν προκειμένου να ανακουφίσουν τις ανάγκες των Ιδρυμάτων που υποστηρίζει το Δίκτυο σε όλο το Βορειοελλαδικό τόξο. Η συναυλία προγραμματίζεται την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018.
15
16
17
18
19

Εσπερίδα με θέμα "Ρύθμιση χρεών επιχειρήσεων & ελευθέρων επαγγελματιών"

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην εσπερίδα που διοργανώνει την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 ώρα 20:00-21:00 με θέμα "Ρύθμιση χρεών επιχειρήσεων & ελευθέρων επαγγελματιών".
20
21

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέματα: ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR) - ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.), σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.), στα πλαίσια των επιμορφωτικών τους δραστηριοτήτων συνδιοργανώνουν ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέματα:
- ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR)
- ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

NEWSLETTER