ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

30.06.2017

Newsletter

Η "Αυτοδιαχείριση" πληροφορεί...

Χρήσιμες πληροφορίες και διευκρινίσεις προσφέρει σε όλους τους επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν μουσική στα καταστήματα τους η "Αυτοδιαχείριση", η οποία πρόσφατα ήρθε σε συμφωνία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, για το θέμα των πνευυματικών δικαιωμάτων.
Μάλιστα, από σήμερα λειτουργεί και αντιπρόσωπος της "Αυτοδιαχείρισης" και στη Θεσσαλονίκη, που, με επιστολή της προς το ΕΕΘ σημειώνει ότι παρέχει όλες τις πληροφορίες και τις διευκρινίσεις προς τους ενδιαφερόμενους.

"Το Γραφείο Θεσσαλονίκης του οργανισμού κι εγώ προσωπικά ως Υπεύθυνη Βόρειας Ελλάδος είμαι στη διάθεση σας για ό,τι χρειαστείτε.
Με εκτίμηση,
Κωστάκη Χριστίνα

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΣΥΝΘΕΤΩΝ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΩΝ & ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Γραφείο Θεσσαλονίκης/ Υπεύθυνη Β.Ελλάδας

Εγνατία 100, 546 23 Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 244870 / Φαξ: 2310 284615

Κιν: 6980 837225

E-mail : ckostaki@autodia.gr

www.autodia.gr


Η ανακοίνωση της έχει ως εξής:

Ο αστικός μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας προσφέρουν στους Έλληνες επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν μουσική στις εγκαταστάσεις τους μία νόμιμη, ποιοτική και οικονομικά προσιτή λύση στο μείζον θέμα της είσπραξης των πνευματικών δικαιωμάτων στη χώρα και τους καλούν να αξιοποιήσουν τα οφέλη της συλλογικής Σύμβασης Συνεργασίας για τα Πνευματικά Δικαιώματα που υπέγραψαν οι δύο φορείς στις 13 Ιουνίου 2017.
 
Μετά από συλλογικές διαπραγματεύσεις, και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα ταραχώδη περίοδο για το μέλλον, αφενός των πνευματικών δικαιωμάτων και των Ελλήνων δημιουργών, αφετέρου των καταστηματαρχών που προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους ενάντια σε όλες τις εξωτερικές πιέσεις, η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και η ΚΕΕΕ πρωτοπορούν με μία συνεργασία που αλλάζει πλέον το τοπίο είσπραξης πνευματικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα.
 
Για τον λόγο αυτό, η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και η ΚΕΕΕ καλούν όλους τους χρήστες να προσέλθουν άμεσα στη συμφωνία αυτή, ως μία αναγκαιότητα που θα αποτινάξει το καθεστώς των εισπρακτόρων και θα δώσει τέλος στις ατέρμονες δικαστικές διαμάχες που διέσυραν επί χρόνια το πνευματικό δικαίωμα στη χώρα και εξάντλησαν οικονομικά τους Έλληνες καταστηματάρχες.
 
Ειδικότερα, η διαδικασία περιλαμβάνει τα εξής: οι ενδιαφερόμενοι χρήστες προσέρχονται στα Επιμελητήρια της περιοχής τους και αφού ενημερωθούν σχετικά με το Συμφωνητικό, καθώς και τον Πίνακα με το Αμοιβολόγιο, συμπληρώνουν σχετική Αίτηση και αφού τακτοποιήσουν την ετήσια συνδρομή τους ως μέλη του Επιμελητηρίου τους και καταθέσουν το ποσό της ετήσιας Άδειας στους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, εισέρχονται στη Συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει:
 
 • Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής
 • Ποιοτικό ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο από 12 θεματικά κανάλια 24 ώρες το 24ωρο
 • Προσιτές τιμές από Αμοιβολόγιο κοινής διαπραγμάτευσης
 
 
 
 
 
 
 
 
Λειτουργία Web Radio
 
Το καθαρό (100 %) ρεπερτόριο των μελών της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ αυξανόμενο καθημερινά με μουσικά έργα από τους καταλόγους μας, διατίθεται στους χρήστες μας σε μουσικές λίστες με τη λήψη ενός ατομικού κωδικού, ταυτόχρονα με την αποστολή τιμολογίου για την ετήσια Άδεια τους.  Με τον κωδικό αυτόν οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε 12 κανάλια μουσικής από τις μουσικές λίστες της υπηρεσίας του οργανισμού 24 ώρες το 24ωρο.
 
Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μουσική λίστα ανάλογα με το μουσικό είδος που επιθυμεί, κάνοντας απλή αναπαραγωγή της λίστας είτε online (συνδεδεμένος στο internet), είτε offline (εκτός σύνδεσης) κατεβάζοντας απλά τη λίστα στον υπολογιστή του.
 
Αυτή  τη στιγμή οι προσφερόμενες λίστες είναι οι ακόλουθες και αριθμούν πάνω από 2.000 κομμάτια:
 
 • ΕΝΤΕΧΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
 • ΛΑΪΚΟ & ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
 • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
 • ΜΟΥΣΙΚΗ ΡΕΤΡΟ
 • ΚΛΑΣΙΚΗ & ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
 • ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ - BACKGROUND MUSIC
 • FOLK, COUNTRY, SONGMAKERS
 • ETHNIC & WORLD MUSIC
 • POP, INDIE ROCK, ELECTRONICA
 • JAZZ, BLUES, WOLRLD FUSION
 • DANCE & CLUB HITS (R’N’B, FUNK, SOUL, LATIN, DISCO, HIP HOP, REGGAE)
 • LOUNGE & CHILL OUT MUSIC
 
Ο χρήστης επιπλέον έχει τη δυνατότητα να επιλέξει κομμάτια από το σύνολο των προσφερόμενων μουσικών έργων, δημιουργώντας το δικό του playlist ανάλογα με τη χρήση που θέλει και θα λάβει ένα email με τις οδηγίες αυτής της εφαρμογής, μαζί με την Άδεια του Οργανισμού.
 
Υπεύθυνος για το ρεπερτόριο της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και για τεχνικά θέματα:
Αναστάσης Γρίβας, τηλ. 210 3252992, κιν. 6973 234298 - email: agrivas@autodia.gr 
 
Υπεύθυνος για τη Συμφωνία:
Ο συντονιστής της ΚΕΕΕ για την τροποποίηση του Νόμου περί Πνευματικών Δικαιωμάτων και της εφαρμογής της Συμφωνίας κ. Στέλιος Μωραΐτης, στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Ξάνθης, τηλ. 25410 64213 (εσωτ. 5), κιν. 6932 721023

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Φεβρουάριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 

NEWSLETTER