ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

30.06.2017

Newsletter

Το "ευχαριστώ" των Πυροσβεστών στο ΕΕΘ

Τις θερμές ευχαριστίες των Πυροσβεστών και στελεχών της Β’ ΕΜΑΚ, για τη δωρεά μίας μονάδας κλιματισμού, μετέφερε στα μέλη του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, αντιπροσωπεία της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας, που παρέστη στη συνεδρίαση του Σώματος, που συγκλήθηκε την Τετάρτη 28 Ιουνίου.
Όπως τόνισε, απευθυνόμενος προς το Σώμα ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημ. Τσαλής, η προσφορά του ΕΕΘ είναι εξαιρετικά σημαντική για τα στελέχη της ΕΜΑΚ, καθώς στις εγκαταστάσεις της δεν υπήρχε κλιματισμός, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να επικρατούν απάνθρωπες συνθήκες.
Ο κ. Τσαλής περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στο Πυροσβεστικό Σώμα, καθώς λόγω έλλειψης κονδυλίων υπάρχει αδυναμία κάλυψης βασικών αναγκών.
Απαντώντας, εκ μέρους του ΔΣ, ο Α’ αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Γιώργος Ηλιάδης τόνισε ότι το Επιμελητήριο αισθάνθηκε την ανάγκη να ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα της Β’ ΕΜΑΚ, καθώς όπου και όπως μπορεί, προσπαθεί να επιτελεί έργο κοινωνικής προσφοράς.
 
Η συνεδρίαση
Στην χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ αποφασίστηκε ακόμη να εξεταστεί το πρόβλημα επιβολής προστίμων για διαφημιστικές πινακίδες επιχειρήσεων, που επανήλθε σε κάποιους δήμους, ενώ έγινε ενημέρωση για την προετοιμασία των επιμελητηριακών εκλογών, που θα διενεργηθούν το Νοέμβριο.
Παράλληλα, τα μέλη του ΔΣ ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις ενέργειες της διοίκησης (παρέμβαση στον εισαγγελέα για τα σκουπίδια, επιστολή στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για τους ελέγχους στις επιχειρήσεις).
Όπως τόνισε ο κ. Ηλιάδης, είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι στην παρέμβαση της Δικαιοσύνης για το θέμα των σκουπιδιών μνημονεύεται  η καταγγελία του ΕΕΘ.


    

 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

NEWSLETTER