ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

12.05.2017

Newsletter

Η θέση του Επιμελητηρίου μας για τον ΟΑΣΘ

ΕΕΘ: ΘΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 
 
Θετικό στην προώθηση αλλαγών στη λειτουργία των συστήματος αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης είναι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, αρκεί να καλύπτονται κάποιες προϋποθέσεις και ασφαλιστικές δικλείδες, τονίζει σε δήλωση του ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, με την ευκαιρία της χθεσινής ενημέρωσης των παραγωγικών φορέων της πόλης από τον αρμόδιο Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη.
 
Το ΕΕΘ, που εκπροσωπήθηκε στη σύσκεψη από τον Α’ Αντιπρόεδρο του Γιώργο Ηλιάδη, τονίζει ότι απαιτούνται περισσότερες διευκρινίσεις για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του νέου φορέα. Το νέο σχήμα θα πρέπει να δομηθεί με βάση το ιδιωτικοοικονομικό πρότυπο, κάτω όμως από σοβαρό δημόσιο έλεγχο. «Έχουμε πικρή πείρα από το κράτος όταν παριστάνει τον επιχειρηματία. Συνεχώς παράγει ελλείμματα, είναι ανίκανο να οργανώσει σωστά μία δουλειά, υπάρχουν κομματικές παρεμβάσεις και δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία, που αποτελούν πολυτέλειες για μία κοινωνία στη σημερινή εποχή της οικονομικής κρίσης», πρόσθεσε ο κ. Ζορπίδης.
 
Παράλληλα, το ΕΕΘ εκφράσει την ικανοποίηση του για την απόφαση του κ. Σπίρτζη να ενημερώσει τους παραγωγικούς φορείς της πόλης και να ζητήσει την εμπλοκή τους στο νέο φορέα των Αστικών Συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, κάτι που θεωρεί ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.       

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Δεκέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Ημερίδα για τον αντικαπνιστικό νόμο: "Το τσιγάρο... γίνεται καπνός"

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον αντικαπνιστικό νόμο την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα "Θεσσαλονίκη" του ΕΕΘ (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος)
12

Ημερίδα με τίτλο "Η Καινοτομία στις Μεταφορές: Κύριες τάσεις και αναδυόμενες ευκαιρίες"

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

NEWSLETTER