ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

05.05.2017

Newsletter

Απίστευτο φιάσκο με τον τελικό του κυπέλλου!

Αναβάλλεται ή δεν αναβάλλεται; Ένααπίστευτο φιάσκο ξετυλίχτηκε από χτες το βράδυ έως τα χαράματα σχετικά με τον τελικό κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Αργά χτες το βράδυ, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού ανακοίνωση ότι το ματς αναβάλλεται λόγω οργανωτικών προβλημάτών. Ακολούθησε πλήθος διεργασιών με αποτέλεσμα λίγο μετά τις 6 το πρωί η ΕΠΟ να ανακοινώσει ότι ο τελικός θα διεξαχθεί τελικά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου!

Πιο συγκεκριμένα η ΓΓΑ ανακοίνωσε:
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΓΓΑ:
«Με βάση την τήρηση των κανόνων της νομιμότητας και την ασφάλεια των πολιτών πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται σε εξέλιξη, διαβουλεύσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών (ΕΛΑΣ, ΕΠΟ, ομάδες) ούτως ώστε να μπορέσει να ξεπεραστεί το πρόβλημα των μη αριθμημένων εισιτηρίων, που υπάρχει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και εμποδίζει την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.
Αναμένουμε την τελική πρόταση από τη διοργανώτρια Αρχή η οποία θα εξασφαλίζει τόσο την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας, όσο και την ασφάλεια των θεατών αλλά και την ελάχιστη, κατά το δυνατόν, ταλαιπωρία τους. Το πρωί θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.
Έχουμε τονίσει ξανά ότι ο Τελικός του Σαββάτου αποτελεί ένα πολλαπλό τεστ. Ένα τεστ για όλους μας. Δεν ξεκίνησε καλά. Αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι η προσήλωση της Πολιτείας στην ουσιαστική εφαρμογή του Νόμου».

Στη συνέχεια ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δήλωσαν ότι επιθυμούν να γίνει κανονικά το παιχνίδι.

Η τελική ανακοίνωση της ΕΠΟ είναι η εξής:
«Αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝ απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο, προκειμένου να δώσουν άδεια διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία και η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας του γηπέδου έδωσε χθες (Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 19:30), ήδη έχουν προετοιμαστεί συνεργεία υπό τον συντονισμό της ΕΠΟ και την συνδρομή των εμπλεκομένων μερών και όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στη σημερινή ημέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Μάϊος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       

NEWSLETTER