ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδηλώσεις

03.05.2017

Εκδηλώσεις

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 26-28 Μαΐου 2017


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 27 54624 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛΕΦ.: 2310271340
ΦΑΞ: 2310257283
e-mail : grammateia@epepthe.gr
web site: www.eeth.gr

 Αξιότιμε κύριε,
 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Μακεδονίας – Θράκης), η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και o Δήμος Θεσσαλονίκης με στόχο αφενός την  βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της Κεντρικής Μακεδονίας αφετέρου την  προβολή άλλων προορισμών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, διοργανώνει στις 26-28 Μαΐου 2017, στη Θεσσαλονίκη  στη Πλατεία Αριστοτέλους Διεθνή Τουριστική  Έκθεση.
 
 
Η έκθεση, με τη διακριτική  ονομασία ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2017, θα προβληθεί έντονα από Πανελλαδικά και τοπικά ΜΜΕ με στόχο να προσελκύσει  υψηλό αριθμό επισκεπτών. Για αυτόν το λόγο στη διάρκεια του Φεστιβάλ θα διοργανωθούν σημαντικές πολιτιστικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις. Με ευθύνη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, θα οργανωθεί για όσους το επιθυμούν  πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β) μεταξύ των εκθετών και ενδιαφερομένων επιχειρήσεων τουρισμού της Κεντρικής Μακεδονίας για να αναπτυχθούν αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες.
 
ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ:
 
  • Στη στήριξη των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου.
  • Στην προβολή ελκυστικών πακέτων καλοκαιρινών διακοπών τουρισμού προς τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Στην αύξηση της  επισκεψιμότητας  της  Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Στην αναγνώριση της περιοχής ως τουριστικό προορισμό.
Η συμμετοχή σας στο 3ο Φεστιβάλ Τουρισμού 2017 στη Θεσσαλονίκη  θα αποτελέσει μια  σημαντική ευκαιρία προβολής  του φορέα σας.
 
Στο χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ για την προβολή των εκθετών θα υπάρχουν προς διάθεση τριάντα (30) τέντες 4χ4 16 τ.μ.
Οι τέντες θα μπορούν να διατεθούν στα μισά τ.μ ή πολλαπλάσια τους.
Το κόστος ανά τετραγωνικό ανέρχεται στα 35€ ευρώ πλέον Φ.Π.Α.
Στην τιμή περιλαμβάνονται τέντες με υπερυψωμένο δάπεδο, εξοπλισμός αποτελούμενος από 1 γραφείο, 3 καθίσματα, εντυποθήκη, καλάθι απορριμμάτων, 3 ράφια ανά εκθέτη, ηλεκτρολογική  εγκατάσταση και φωτισμός (2 λάμπες φθορίου) μετώπη εκθέτη, μοκέτα.
 
Σας ενημερώνουμε ότι θα απαγορεύονται οι λιανικές πωλήσεις προϊόντων.
 
 Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις  που αφορούν οικονομικούς όρους συμμετοχής και τεχνικά στοιχεία μπορείτε να επικοινωνείτε  με τον Β’ Αντιπρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης  κο  Κλεόβουλο Θεοτόκη στο τηλέφωνο 6948300010 / 2310271488.
 
 
 
                                                                                                   Με εκτίμηση
 
                                                                                              Μιχάλης Ζορπίδης
                                                                                               Πρόεδρος ΕΕΘ
ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
3

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
4
5
6
7
8

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00
9
10
11

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.
21
22
23
24
25
26
27

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το CERN με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Συμμετοχή επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις προμήθειες και στους διαγωνισμούς του CERN»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 17:00 στην αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης
28
29
30
 

NEWSLETTER