ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

24.02.2017

Δελτία τύπου ΕΕΘ

ΕΕΘ και Δήμος Θεσσαλονίκης μαζί στο Βελιγράδι
ΕΕΘ και Δήμος Θεσσαλονίκης μαζί στο Βελιγράδι
 
Με ένα καλαίσθητο περίπτερο η Θεσσαλονίκη δίνει δυναμικό "παρών" στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου!
Η έκθεση, που εγκαινιάστηκε το πρωί από τον Πρωθυπουργό της χώρας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, θεωρείται ως η σπουδαιότερη έκθεση της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στον τομέα του Τουρισμού αφού φιλοξενεί 1,100 εκθέτες από όλον τον πλανήτη, ενώ την επισκέπτονται άνω των 75,000 στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας αλλά και πολίτες!
Η Έκθεση Τουρισμού διοργανώνεται παράλληλα με τρεις ακόμη σημαντικές διεθνείς κλαδικές εκθέσεις, που υπολογίζεται ότι θα φέρουν από σήμερα έως την Κυριακή πάνω από 1 εκ. κόσμου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Βελιγραδίου! Πρόκειται για τις Εκθέσεις Οίνου και Γευσιγνωσίας, Εξοπλισμού HO.RE.CA.  και φρέσκων φρούτων και λαχανικών. 
Στη διοργάνωση το ΕΕΘ συμμετέχει υπό το σλόγκαν "Visit Thessaloniki and be sure that a professional will make you feel like home - Professionals Chamber of Thessaloniki - with 55.000 members, at your service” (“Επισκεφθείτε την Θεσσαλονίκη και να είστε σίγουροι ότι κάποιος επαγγελματίας θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν το σπίτι σας! Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης - Με 55.000 μέλη στις υπηρεσίες σας”).
"Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να δείξουμε ότι εμείς οι Επαγγελματίες αλλά και το Επιμελητήριο μας έχουμε και ρόλο αλλά και λόγο στην τουριστική προβολή της πόλης μας, καθώς εκπροσωπούμε ένα μέρος από το ανθρώπινο δυναμικό το οποίο εξυπηρετεί τους επισκέπτες! Και πιστεύουμε ότι αυτό το δυναμικό μπορεί να αποτελέσει από μόνο του ένα στοιχείο που θα προσελκύσει τουρίστες", δήλωσε, με την ευκαιρία της Έκθεσης ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Θ Μιχάλης Ζορπίδης. 
Το κοινό περίπτερο αποτελεί ακόμη μία συνεργασία του Ε.Ε.Θ με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των προσπαθειών των δύο φορέων για την τουριστική προβολή της πόλης. 
 
Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας με τα στελέχη του Δ.Θ και του Ε.Ε.Θ, κατά γην επίσκεψη του στο περίπτερο.Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
3

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
4
5
6
7
8

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00
9
10
11

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.
21
22
23
24
25
26
27

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το CERN με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Συμμετοχή επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις προμήθειες και στους διαγωνισμούς του CERN»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 17:00 στην αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης
28
29
30
 

NEWSLETTER