13.02.2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ!

Θεσσαλονίκη,
Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ
ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ!

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης εφιστά την προσοχή όλων των Μικρομεσαίων Επιχειρηματιών για τις διαδικασίες που αφορούν τη συμμετοχή τους σε χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ προγράμματα. Έχει διαπιστωθεί, από επώνυμες καταγγελίες μελών του ΕΕΘ, ότι κάποιοι επιτήδειοι, εμφανίζονται ως «ειδικοί σύμβουλοι», προσεγγίζουν τους επαγγελματίες, τους τάζουν «σίγουρες» χρηματοδοτήσεις που δεν υπάρχουν, και τους αποσπούν προκαταβολές και μικροποσά για έξοδα φακέλου και «παράβολα»!
Το ΕΕΘ επισημαίνει ότι για να υποβάλουν οι Επαγγελματίες προτάσεις σε προγράμματα ΕΣΠΑ, θα πρέπει να τηρούνται όλες οι προδιαγραφές που ορίζονται από τις σχετικές προσκλήσεις, όταν αυτές ανακοινώνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Στις προσκλήσεις, κάθε φορά, αναφέρονται οι επαγγελματικές δραστηριότητες που είναι επιλέξιμες για χρηματοδότηση καθώς και οι διαδικασίες που απαιτούνται.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει αναζητούν πληροφορίες και να δέχονται συμβουλές, όχι από περαστικούς, αλλά από εταιρίες και πρόσωπα που έχουν αποδεδειγμένα επάρκεια και σοβαρή παρουσία στο χώρο.
Σε κάθε περίπτωση το ΕΕΘ και η Αναπτυξιακή του Εταιρεία «Ο Σύμβουλος του Επαγγελματία», που στηρίζουν τις ΜμΕ, είναι στη διάθεση των μελών του για την παροχή έγκυρων συμβουλών και πληροφοριών για κάθε πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Ιούνιος

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το CERN με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Συμμετοχή επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις προμήθειες και στους διαγωνισμούς του CERN»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 17:00 στην αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης