ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

09.01.2017

Δελτία τύπου ΕΕΘ

ΜΕ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΕΘ.Θεσσαλονίκη,  
Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΕ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΕΘ.
ΔΗΜ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΥ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΔΕΙΠΝΟ
- ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΑΔΗΣ - ΔΗΜ. ΜΑΡΔΑΣ ΚΑΙ Γ. ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
 
Με δύο λαμπρές όσο και σημαντικές ως προς την ουσία τους εκδηλώσεις, στις οποίες θα συμμετέχουν εξέχοντες ομιλητές το Σάββατο και την επόμενη Κυριακή αρχίζει το 2017 για το Επιμελητήριο μας!
Η πρώτη είναι το επίσημο δείπνο του ΕΕΘ, που θα παρατεθεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δρ Δημ. Παπαδημητρίου. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος μας Μιχάλης Ζορπίδης, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακούσουμε από τον πλέον αρμόδιο υπουργό τις σκέψεις, τις ιδέες και τη στρατηγική της κυβέρνησης για τη νέα χρονιά, σε ό,τι αφορά την Αγορά και τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, μέσα στην ιδιαίτερα αρνητική συγκυρία αλλά και τις προκλήσεις του 2017! Στο Ετήσιο Δείπνο θα δώσουν το "παρών" όλες οι αρχές της πόλης.
Άλλωστε είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι πρόκειται για την πρώτη ομιλία του κ. Παπαδημητρίου εκτός Αθηνών, με την ιδιότητα του υπουργού!
Η δεύτερη εκδήλωση είναι εξίσου σημαντική και εντάσσεται στη σειρά των εκδηλώσεων του ΕΕΘ "Οι Επαγγελματίες συζητούμε με τους Πολιτικούς μας" και θα διοργανωθεί την επόμενη Κυριακή 22 Ιανουαρίου στην αίθουσα "Θεσσαλονίκη" του     Επιμελητηρίου          μας.
Σ ' αυτήν θα αναπτύξουν τις θέσεις  τους ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά και ο Δημ. Μάρδας, πρώην υπουργός από την πλευρά της κυβέρνησης όπως και ο Γιώργος Αρβανιτίδης, Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης από την πλευρά της "Δημοκρατικής            Συμπαράταξης".
Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι ομιλητές έχουν πολύ στενή σχέση με τον χώρο μας αλλά και με το Επιμελητήριο μας! Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης μικρομεσαίας επιχείρησης. Ο κ. Μάρδας έχει συνεργαστεί σε πολλά προγράμματα φορέων της Αγοράς, ενώ επιχείρηση διατηρούσε επί πολλά χρόνια και ο κ. Αρβανιτίδης.
Η εκδήλωση θα γίνει στις 11 το πρωί και σ΄αυτήν θα δοθεί η ευκαιρία στα μέλη του ΕΕΘ όχι μόνο να ενημερωθούν για τις θέσεις των κομμάτων αλλά και να συζητήσουμε με τους εκπροσώπους τους για τα θέματα του κλάδου των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
3

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
4
5
6
7
8

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00
9
10
11

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.
21
22
23
24
25
26
27

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το CERN με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Συμμετοχή επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις προμήθειες και στους διαγωνισμούς του CERN»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 17:00 στην αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης
28
29
30
 

NEWSLETTER